• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nieobecność

reklama
Czesc dziewczyny!
Pewnie zauwazylyscie, ze troche zniknelam. Powodem oczywiscie jest pojscie do pracy. Oprocz tego koncze pisac prace mgr (wlasciwie juz wczoraj skonczylam) i zaczynam uczyc sie do egzaminu. Oprocz tego mam szkolenia w pracy i co jakis czas egzaminy, wiec tez do tego sie ucze. Oprocz tego - zalatwiam kredyt i pod koniec czerwca sie przeprowadzamy. Oprocz tego - musze kupic spacerowke dla Aluni i meble do nowego mieszkania. Opocz tego zalatwialam dla Ali zlobek i sie udalo! Dostalysmy miejsce od 1 czerwca (dzis sie wlasnie dowiedzialam). Oprocz tego dom, sprzatanie, gotowanie (po nocach) itd. Oprocz tego... ;-)
Krotko mowiac nie mam kiedy spac, a co dopiero mowic o bb. Bardzo mi Was brakuje. Czasem szybciutko zagladam w galerie lub inne watki w dziale zamknietym, ale nie mam czasu lub sily, by odpisac. :-(
Trzymajcie sie cieplo! Mam nadzieje, ze od czasu do czasu jednak zajrze, a jak sie skonczy szkolenie w pracy i bede po obronie i przeprowadzce, to dam rade jakos tak sie zorganizowac, by wyluskac czas na bb!

a+T duzo masz na glowie,dzielnie sobie dajesz rade,brakuje cie tutaj
cieszy mnie to,ze wszytsko sie dobrze uklada,na wakcjie bedziesz juz pania magister,w nocym mieszkanu z coreczka w zlobku,powodzenia buzka:happy:

reklama
cześć laseczki:)zwijam się do domku,więc przez co najmniej 3 tyg...pewnie już na bb nie wrócę,więc wszystkim życzę powodzenia w każdej dziedzinie życia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry