reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

kropecka no właśnie... Pewnie jest cały czas zdołowana i nie chce jej się nic pisać, bo pewnie dałaby znać, że coś się dzieje. Poza tym opis ma cały czas...

reklama
Jeśli chodzi o a+t+? to bardzo Was przeprasza, ale do porodu nie będzie zaglądać nawet na bb. Ma nadzieję, że ją zrozumiecie... Za każdym razem kiedy tu coś czyta to po prostu się bardzo dołuje... Wybaczcie jej i trzymajmy za nią kciuki :) żeby szybciutko urodziła i do nas wróciła :) :) :)

Witam wszyskich bardzo serdecznie!!!
Chciałem Was poinformowac, że 1 maja 2006r o godz. 01:55 Ewelinka urodziła śliczną córeczkę. Resztę Wam dopisze sama, jak wróci ze szpitala i będzie miała siłę. Pozdrawiam

mąż ewe26

reklama
Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!!
Jestem mężem ewe26 i chciałem Was poinformować, że 1 maja 2006r. o godz. 01:55 Ewelinka urodziła śliczną Amelkę. Oboje jesteśmy bardzo szczęśliwi i bardzo się cieszymy. Resztę sama dopisze, jak wróci ze szpitala i nabierze sił. Pozdrawiam gorąco!!!

mąż ewe26

Do góry