reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

No wiec sms od Gosi:tak::tak::tak:
o godz 2.26
"Jest Raduś!Urodzil sie o 1:10, 10 pkt, 3800, wodu poszly zielone, byl 2 razy owiniety pepowina, a teraz ssa cyca!poczulam bole jak na @ o 8, wody odeszly o 10:30, w szpitalu bylam o 11 i po 2 godzinach Maly sie urodzil:)ekspres, ale nielatwy, buziam!"
GOSIU GRATULUJE!!!!RADUS WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
przperaszam ze tak pozno przekazuje ale nie slyszalam jak przyszedl ten sms:zawstydzona/y::tak:

reklama
Gosiu ogromne gratulacje :-) radus to wielki chlopak ;-)
i nie chcial czekac do jutra bo co go beda wywolywac jak on sam chcial sobie wyjsc ;-)
gosiu a ty jestes ekspres z tym porodem jeszcze raz serdecznie gratuluje :-)

No wiec sms od Gosi:tak::tak::tak:
o godz 2.26
"Jest Raduś!Urodzil sie o 1:10, 10 pkt, 3800, wodu poszly zielone, byl 2 razy owiniety pepowina, a teraz ssa cyca!poczulam bole jak na @ o 8, wody odeszly o 10:30, w szpitalu bylam o 11 i po 2 godzinach Maly sie urodzil:)ekspres, ale nielatwy, buziam!"
GOSIU GRATULUJE!!!!RADUS WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
przperaszam ze tak pozno przekazuje ale nie slyszalam jak przyszedl ten sms:zawstydzona/y::tak:

Ale ekspres!
A już miałam się skarżyć, że zastój w narodzinach zapanował!

GOSIA GRATULACJE !!!

Ja też chcę już... :wściekła/y:

Gosiu gratuluję serdecznie !! :-):-)

nasze dzieciaczki chyba się zmówiły z tym podwójnym owinięciem pępowiną, to już kolejny dzidziuś łącznie z moją Igusią

reklama
Do góry