reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Hejka!!

Biedna Dorotka...to należy się w tym szpitalu :-(

Kolejne wieści od Asi: "teraz to ja już wiem dlaczego nie chciałam rodzić-o 10 rano miałam 1,5cm, o 19 - 2,5, a o 5 w nocy 4 :( czyli w 19 godzin 2,5cm..masakra. Dali mi czopek i 3 zastrzyki i nic :( więc już błagałam o znieczulenie i po godzinie decyzja, że CC.zbawienie :) Pozdrowienia dla cioteczek z bb! Rafałek cudowny".

Biedna Asia...to się namęczyła ...

wiadomość od Asi Rafałek ma zatkany nosek bo się opił wód i niechce ssać cyca - taki był sens bo żle nacisnełam i skasowała mi się wiadomość

I wiadomość od Dorotki - "ja mam właśnie ktg i skurcze maks do 20 ale Oliwia ma głównie tetno tylko 120 a dwa razy miała 60 boje się o nią, mnie właśnie mega bolało podbrzusze a skurcze wtedy do 7 masakra już tracę nadzieję że wogóle urodzę..."

biedna się namęczy... :-( :-( :-(

ASIA GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMUSI I RAFAŁKA:-) CIESZĘ SIĘ ŻE TULISZ JUŻ SWÓJ SKARB!
czarna79 fajnie że już jesteście w domku. Jeszcze raz gratulacje:tak:
Dorotka trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!

reklama
Do góry