reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Jakos po tej wizycie w szpitalu mam złe przeczucia:baffled:
Juz sie do M smiałam ze wypytam sie ginki ile CC kosztuje:zawstydzona/y:
Mam wrazenie ze albo bede sie cholernie długo meczyła albo bedzie po terminie i znow bede musiała na patologi wyladowac. Kurde jakos z Laura nie miałam takich głupich wizji.
Ale dobra koniec marudzenia Tak czy siak jakosc wyjsc musi

CZARNA ja tez mam podobne przeczucia ze po terminie pojde do szpitala i bede musiala na patoligi lezec do rozwiazania :-( A tak bym chciala aby to poszlo samo i w domu ale znajac moje szczescie do szpitali to pewnie bedzie ten gorszy scenariusz :-(

AGAMIR, SYLWIA WIELKIE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW!!!!!!!!!!!!!

Dorota, Czarna nie myślcie w taki sposób, będzie dobrze-:tak:

Mam wrazenie ze albo bede sie cholernie długo meczyła albo bedzie po terminie i znow bede musiała na patologi wyladowac. Kurde jakos z Laura nie miałam takich głupich wizji.

CZARNA ja tez mam podobne przeczucia ze po terminie pojde do szpitala i bede musiala na patoligi lezec do rozwiazania :-( A tak bym chciala aby to poszlo samo i w domu ale znajac moje szczescie do szpitali to pewnie bedzie ten gorszy scenariusz :-(
O widzę,że nie tylko ja mam czarne myśli... Nie wiem skad się one biorą-ale mnie też dopadają i wcale nie pomagają rady typu-nie myśl tak...:-:)wściekła/y:

Kurde czarna ja też mam takie myśli:zawstydzona/y: może nie o cc ale że będe leżała albo sie długo męczyła.Wogóle jakiś mam taki strach jechać na porodwke i dopadaja mnie jakies złe myśli:-( nie wiem co jest ale zaczynam panikować:szok:

Ja też się boję ale staram się myśleć że musi być wszystko ok. Nie wyobrażam sobie innej opcji. Choć zastanawiam się jak przez tą małą dziurkę może wyjść taki wcale ni mały człowieczek i czy aby to na pewno możliwe :confused: Bardzo boję się bólu ale staram się o nim nie myśleć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Kurde czarna ja też mam takie myśli:zawstydzona/y: może nie o cc ale że będe leżała albo sie długo męczyła.Wogóle jakiś mam taki strach jechać na porodwke i dopadaja mnie jakies złe myśli:-( nie wiem co jest ale zaczynam panikować:szok:

ja mam identyko. czuje że będę sie męczyć tym razem i na dodatek będę musiała myśleć o języku. jestem bardziej przerażona niż z Laurą.

Do góry