Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jakos po tej wizycie w szpitalu mam złe przeczucia
Juz sie do M smiałam ze wypytam sie ginki ile CC kosztuje
Mam wrazenie ze albo bede sie cholernie długo meczyła albo bedzie po terminie i znow bede musiała na patologi wyladowac. Kurde jakos z Laura nie miałam takich głupich wizji.
Ale dobra koniec marudzenia Tak czy siak jakosc wyjsc musi
O widzę,że nie tylko ja mam czarne myśli... Nie wiem skad się one biorą-ale mnie też dopadają i wcale nie pomagają rady typu-nie myśl tak...:-CZARNA ja tez mam podobne przeczucia ze po terminie pojde do szpitala i bede musiala na patoligi lezec do rozwiazania :-( A tak bym chciala aby to poszlo samo i w domu ale znajac moje szczescie do szpitali to pewnie bedzie ten gorszy scenariusz :-(
Kurde czarna ja też mam takie myśliJakos po tej wizycie w szpitalu mam złe przeczucia
Juz sie do M smiałam ze wypytam sie ginki ile CC kosztuje
Mam wrazenie ze albo bede sie cholernie długo meczyła albo bedzie po terminie i znow bede musiała na patologi wyladowac. Kurde jakos z Laura nie miałam takich głupich wizji.
Ale dobra koniec marudzenia Tak czy siak jakosc wyjsc musi
może nie o cc ale że będe leżała albo sie długo męczyła.Wogóle jakiś mam taki strach jechać na porodwke i dopadaja mnie jakies złe myśli:-( nie wiem co jest ale zaczynam panikować
Bardzo boję się bólu ale staram się o nim nie myśleć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Kurde czarna ja też mam takie myślimoże nie o cc ale że będe leżała albo sie długo męczyła.Wogóle jakiś mam taki strach jechać na porodwke i dopadaja mnie jakies złe myśli:-( nie wiem co jest ale zaczynam panikować
![]()