reklama
Jakos po tej wizycie w szpitalu mam złe przeczucia
Juz sie do M smiałam ze wypytam sie ginki ile CC kosztuje
Mam wrazenie ze albo bede sie cholernie długo meczyła albo bedzie po terminie i znow bede musiała na patologi wyladowac. Kurde jakos z Laura nie miałam takich głupich wizji.
Ale dobra koniec marudzenia Tak czy siak jakosc wyjsc musi

Mam wrazenie ze albo bede sie cholernie długo meczyła albo bedzie po terminie i znow bede musiała na patologi wyladowac. Kurde jakos z Laura nie miałam takich głupich wizji.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA ja tez mam podobne przeczucia ze po terminie pojde do szpitala i bede musiala na patoligi lezec do rozwiazania :-( A tak bym chciala aby to poszlo samo i w domu ale znajac moje szczescie do szpitali to pewnie bedzie ten gorszy scenariusz :-(
majeczka02
Fanka BB :)
Jakos po tej wizycie w szpitalu mam złe przeczucia
O widzę,że nie tylko ja mam czarne myśli... Nie wiem skad się one biorą-ale mnie też dopadają i wcale nie pomagają rady typu-nie myśl tak...:-CZARNA ja tez mam podobne przeczucia ze po terminie pojde do szpitala i bede musiala na patoligi lezec do rozwiazania :-( A tak bym chciala aby to poszlo samo i w domu ale znajac moje szczescie do szpitali to pewnie bedzie ten gorszy scenariusz :-(
Kurde czarna ja też mam takie myśliJakos po tej wizycie w szpitalu mam złe przeczucia

Ja też się boję ale staram się myśleć że musi być wszystko ok. Nie wyobrażam sobie innej opcji. Choć zastanawiam się jak przez tą małą dziurkę może wyjść taki wcale ni mały człowieczek i czy aby to na pewno możliwe
Bardzo boję się bólu ale staram się o nim nie myśleć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też staram się pozytywnie myśleć, ale zobaczymy jak przyjdzie co do czego.
reklama
J
justyneczka
Gość
Kurde czarna ja też mam takie myślimoże nie o cc ale że będe leżała albo sie długo męczyła.Wogóle jakiś mam taki strach jechać na porodwke i dopadaja mnie jakies złe myśli:-( nie wiem co jest ale zaczynam panikować
![]()
ja mam identyko. czuje że będę sie męczyć tym razem i na dodatek będę musiała myśleć o języku. jestem bardziej przerażona niż z Laurą.