reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

sms od KASI 1978

WITAM! JEDNAK POJECHALISMY WIECZOREM DO SZPITALA BO CISNIENIE TROCHE WZROSLO. ZROBILI BADANIE I W SUMIE PRZED PODANIEM LEKU JUZ BYLO OKI :-) ALE DOSTALAM DOPEGYT,ZROBILI KTG I TEZ WSIO OK.
PEWNIE JUTRO MNIE WYPUSZCZA BO DZIS POBRALI KREW TO TAK LATWO NIE BEDZIE.RODZIC NIE DADZA ;-) POZRDAWIA NAS WSZYSTKIE

Kasiu czekamy na Ciebie :-)
dopegyt jest na obnizenie cisnienia. .bralam to 2 miesiace.
Kasia trzymam kciuki!!!

reklama
Kaska napisala ze wyniki ma w normie ale cisnienie badaja i dzis napewno nie wyjdzie:no:
No nic trzymamy kciuki!!!
A i pytalam ja o ten olejek coby w szpitalu zasiegnela opini;-)od lekarzy, poloznych ma mi odp.

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Juz pewnie wiecie ze mam synusia Antosia urodził sie w sbte 22.15 przez cc. Ledwo przezyłam to wszystko ale jest juz oki. *odczas cesarki okazało sie ze mam jednorozna maicice i zylak na macicy który pękł i miałam krwotok wec musieli szybko mi tamowac krwawienie. mały urodził sie siny inie płakał wiec go zaraz zabrali i maz widział go jako pierwszy. Nie przecinali mi miesni tylko cieli wzdłóz spojenia łonowego i mamjedendługi szef który jest niewidoczny. Teraz jestesmy z małym juz w dmku. a czuje sie tak sobie jeszcze ale juz prwie nie mam brzuszka za to mam ogromne piersi. jESTEM MAMA I TO JEST NAJCUDOWNIEJSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. DSC00156.jpg

DSC00166.jpg

DSC00177.JPG

reklama
Do góry