• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecności

Wolę już napisać, że od jutra jak już wiecie przyjeżdża moja mama pomóc mi w zakończonym remoncie, także jestem ostatnią noc u teściów i od jutra już zamieszkam u siebie :-D:-D:-D Także chcę też usprawiedliwić moją nie obecność już od jutra do.... hmmm sama nie wiem kiedy?!?! Mam nadzieję, że w miarę szybko sie uporamy i dalej będę mogła uczestniczyć w życiu forum :-) Jutro też idę na wizytę do gina na 20 jak mi sie uda to zdam relację! Życzę więc wszystkim Mamusiom dużo zdrówka!!!

reklama
daruuunia3 miłej przeprowadzki życzę i uważaj na siebie:tak::tak::tak::tak:
Nie przemęczaj się za bardzo. Na szczęscie przyjeżdża mam więc będziesz miała pomoc:-) No i koniecznie jak znajdziesz chwilkę to napisz jak tam po wizycie

Oj cierpliwości to by mi się przydało zwłaszcza po tym jak na chwilę dzisiaj pojechałam do swojego mieszkania SZOK!!!!!!! Dzięki dziewczyny za miłe słowa!

Mnie od jutra nie będzie do niedzielki. Jadę jutro z mężem do Stolicy spimy u znajomych..a w sobotę zostaję u mamy gdyż mam spotkanie klasy z podstawówki. Wrócę w niedzielkę to Was poczytam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry