reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dokładnie o tym samym myślałam dzisiaj - też jestem ciekawa co u Kairy i Paulinki.No i też zastanawiałam się co u meggi i Sarenki??Pewnie mamy zapracowane i nie mają czasu na neta i BB
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
chcialam sie pozegnac, ale nie na zawsze ;-)od marca w koncu wyprowadzamy sie od tesciow ( hip hip hura!!!!)
bo mamy okazje wynajac tanio dwupokojowe mieszkanko. Wreszcie dzieci beda mialy swoj pokoj do robienia bałaganu
bo w jednym pokoju z dwojka dzieci jest niemozliwoscia utrzymac dluzej porzadek
no i niewiem kiedy dorobimy sie neta, bo do tej pory dzielilismy oplaty i czynsz z tesciowa no a teraz bedziemy musieli calosc oplat splacac no i podejrzewam ze tesciowej tez trzeba bedzie pomagac finansowo.
eh.. juz za Wami tesknie, ostatnio nie mam czasu pisac, ale czytac nie moge przestac a tu pewnie przerwa na pare miesiecy moze od czasu do czasu zajrze jak sie u kogos dorwe do neta
Zycze Wam wszystkie kochane przede wszystkim duzo zdrowia i duzo cierpliwosci
i obym Was tu wszystkie zastala jak wroce
bo mamy okazje wynajac tanio dwupokojowe mieszkanko. Wreszcie dzieci beda mialy swoj pokoj do robienia bałaganu
bo w jednym pokoju z dwojka dzieci jest niemozliwoscia utrzymac dluzej porzadek
no i niewiem kiedy dorobimy sie neta, bo do tej pory dzielilismy oplaty i czynsz z tesciowa no a teraz bedziemy musieli calosc oplat splacac no i podejrzewam ze tesciowej tez trzeba bedzie pomagac finansowo.

eh.. juz za Wami tesknie, ostatnio nie mam czasu pisac, ale czytac nie moge przestac a tu pewnie przerwa na pare miesiecy moze od czasu do czasu zajrze jak sie u kogos dorwe do neta

Zycze Wam wszystkie kochane przede wszystkim duzo zdrowia i duzo cierpliwosci
i obym Was tu wszystkie zastala jak wroce
sikoreczka79
Fanka BB :)
Patija no to życzę wam szybkiej przeprowadzki i baaaardzo szybkiego powrotu do nas
Trzymajcie się kochani
Trzymajcie się kochani
reklama
Podziel się:
Chyba nas jeszcze pamietacie