reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności

Becik -witaj ponownie.....dobrze, ze wrocilas bo nas coraz mniej.....dziewczyny sie rozdwajają i nie ma z kim klepac na BB:-) No a jakby nie bylo jeszcze nas troche zostalo "mamuś październikowych"

reklama
witam, jesteśmy już w domku !wyszłam w poniedziałek, ale mieszkam tymczasowo u mamy, więc jestemtylko na chwilke, wkleje zaraz jakieś fotki dzieci, buziaki

Hej dziewczeta :-) ... wrocilismy dzisiaj do domQ ... Dawidek ma sie bardzo dobrze, jest bardzo grzeczny ... zjada i spi ... odpukac w niemalowane ;-) ... ja, jak to bywa po porodzie i szyciu ;-) ... jak bede miala wiecej czasu powklejam zdjatka mojego malego przystojniaka i opisze relacje z porodu ... oczywiscie zamierzam tez nadrobic zaleglosci :-)... buziaczki i dziekuje za sms-ki, gratulacje, i kciuki :-)

MoniQa - WITAJ ZNOWU .....wspaniale ze wróciłaś do Nas cała i zdrowa i nareszcie ze swoim długo oczekiwanym dzieciaczkiem!!!!!!!

My (co poniektóre) nadal 2 w 1....i pewnie tak jeszcze pozostanie przez pewien czas.....choć dziewczyny juz coraz mniej cierpliwosci mają;-) .
Jak dojdziesz do siebie opisz poród bo ciekwa jestem.....no i koniecznie wklej fotoski swojego małego mężczyzny :-)
:-)
Całusy ogromne dla Was!!!!!

Moniczko witaj kochana. Fajnie, ze juz masz Dawidka, całego i zdrowego poza brzuszkiem. Jeszcze raz gratuluje.
Wklej szybko zdjęcia syneczka. Umieram z ciekawaości jak wygląda.
Buziaki dla Was.

Monisiu, ciesze sie ze wszystko sie dobrze potoczylo i razem z Dawidkiem jestescie juz w domku. Zycze Tobie i mezowi aby sie chowal zdrowiutko.
A Ty jak tylko dojdziesz do siebie to wklejaj te fotki.....bo ja jestem niecierpliwa aby nowego mena zobaczyc :-)

Monia witaj z powrotem!!:-) Ja też czekam z niecierpliwością na foteczki Twojego synusia, no i na Twoją relację z porodu:-)

I ja też się dopisuje.

A poza tym to prosiłabym już rozpakowane mamusie żeby opowiedziały o pierwszym dniu z maleństwem w domu bo tego to się chyba boję bardziej niż porodu :zawstydzona/y:

reklama
Renik pierwszy dzien nie jest taki zly "jak go pisza" ;-) ... ja tez sie stresowalam, ale wsztystko samo sie potoczylo, najwazniejsze nie bac sie :happy:

Dziewczeta zaczynam sie martwic o Loje ... napisalam do niej juz kolejnego sm-ka i nadal cisza :confused: .. moze ktoras cos wie :confused:

I co z Justynka :confused:

Do góry