reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Pati, ale świetnie. Ja to bym dawno na taki zjazd pojechała.
U nas tez kiedyś taki się odbył i poznałam kilka nowych osób. Mnie takie poszukiwania bawią.

witam cioteczki i wszystkie skarby:-):-):-) czerwcowe i te nowe (MAMOOT GRATULACJE) oj dawno, dawno mnie tu nie było....tłumaczyć się nie bedę, powiem tylko że sporo się działo, ale teraz mam nadzieję, że wrócę tu znowu na dobre:) a teraz pedzę nadrabiać zaległości:tak:

Ell witamy po dosc dlugiej przerwie nie moge sie doczekac na zdjecia Otylki :tak: wklejaj szybciutko

cieszymy sie bardzo, że nas tutaj brakowało, a zdjęcia obiecuję nadrobię, tylko nie wiem czy dopiero nie w weekend, bo póki co mąż znowu na szkoleniach, a my z malą tułamy się to w domu, to u rodziców trochę

reklama
Do góry