reklama

Nieobecnosci...

reklama
Rusia brakuje Cie tu...Syla zas gdzies znikla...pewnie wkrw-wa ma ze nie psizecie :-D wogole do porzadku trzeba zas Was doprowadzic kochane....Ja ostatnio pracuje codziennie... do tego mloda,dom,zakupy ale jakos zawzs jestem...a i jeszcze zdzaze sie piwa napic,kapiel strzelic jak trzeba...No baby Wy sie ogarrnijta wreszcie!! :D

A tak tak Pati no prawda
Ale jutro do roboty ide to zapewne bede pisac w tzw miedzy czasie
Na weekend mnie nie było byłam w górach, na grzybach i imprezie urodzinowej w pałacu a teraz rozpakowuje bambetle maskara..... jutro dzień gospodarczy by sie przydał a tu do roboty trza

Sylka ogladalas sie za kims, ze ci schody umknely;-) dobrze, ze upadek skonczyl sie bez powazniejszych skotkow.

ja sie ie moge pozbierac...ciagle cos do zrobienia. Chodze niewyspana (bo Julek tradycyjnie spi marnie i jeszcze wybudza Zoske) i codziennie obiecuje sobie, ze juz dzs napewno pojde spac o 22 ...a potem ups juz pierwsza.. a polowa rzeczy nadal nie zrobiona:-(

Kasia ten staw rzeczwiscie dobry :-)

reklama
no ladnie Syla..:O

ja dzis tez jestem niewyspana..skisnieta..a wczoraj wieczorem plakalam i kipialam ze zlosci!
A na nocce, a moj synus jak wilkolak do ksiezyca...kumpela- moze mu zeby rosna- a ja - taaak na lezaco- bo jak go biore na rece i te jego kilogramy nosze - usmiecha sie i jest ok...no porazka od 16.30- 22!!! myslalam, ze rece to mi odpadna! Dobrze, ze Klaudia ma twardy sen i przed duzo mi pomaga...inaczej..jakby dolaczyla do cyrkowca - to by mnie w kaftanie stad wyniesli...
dzis obudzil sie tylko o 7.30 na karmienie- zmiane pieluchy...i tak do teraz smacznie spal...
Dusia spala od 19.30- 7.30

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry