reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Od tygodnia walczę z odpieluszkowaniem Ali. Idzie to jak krew z nosa. Dzięki temu mam zero czasu na cokolwiek. Mała jest uparta i za czorta nie chce zakumać. W zeszłą niedzielę widziałam się z Kasią K.. Ale z niej laska. Wyszczuplała, że hej.

Fredka jak fajnie ze sie spotkalyscie :)))))) macie jakies foty to dawajcie :)))
A z opieluchowywaniem nie poddawaj sie :) w koncu zakuma...szybkiech sukcesow Wam zycze...

A gzie Rusia??,Cicha? o Fusiku juz nie wspomne...

Pati jakie zdjęcia. Przy 3 rozbrykanych dziewuchach to porozmawiać spokojnie nawet się nie dało. Poszłyśmy na plac zabaw ale i to nie pomogło. Brykały ile się dało, zwłaszcza moje. Popis na całego. A jak doszło do rozstania to nie chciały się pożegnać, tak im dobrze było.

jestem kochane...ale z doskoku, wlansie skonczylam pakowanie...caly tydzien, praca, dom, dzieci i wystawianie rzeczy na allegro- zakupy itd... istne urwanie glowy- do tego w tyg. zaliczylam fryzjera kociol na maxa ...padam na pysk co tu duzo pisac...
Duska od wczoraj ma wakacje- zegnajac starszakow- year6 czyli wiek 12 l - na apelu dzieciaki buczaly straszliwie..kazde dziecko mialo swojego opiekuna- Klaudie miala taka Maria - dostala od niej wlasnorecznie zrobiona ramke(kazde dzecko dostalo cos wlasnorecznie zrobione)
..teraz Klaudia przezywa wyjazd :)))))) nie moze sie doczekac heheh

a ja spać nie moge bo jutro znikamy na 3 tyg!!! przezpierwszy tydzień na obozie nad jeziorkiem bez neta, potwem Jastrzebia-mam nadzieje wreszcie bb nadrobie:) pakowanie się na 3 tyg w dwa miejsca dla 4 osób to koszmar!!! chyba dlatego zasnąć nie mogę...trzymajcie kciuki za pogodę i wszystkim życzymy miłego wypoczynku!!!

Baska to wiesz o czym mowie!!!
my tez znikamy na ponad 3 tyg...i najpierw jedziemy do dziadkow, potem nad morze wiec sama wiesz - czacha dymi jesli chodzi o to planowanie, myslene za wszystkich o wszyustkim - zrobilam liste i konca nie widac;-) do tego wyworze rzeczy po dzieciach, na allegro...ech 2 tyg. wyciete z zycia:-D by wszystko ogarnac ale jestem z siebie dumna - mam wszystko spakowane i wystawionych 40 aukcji:D sprzedalam sporo ciuszkow po dzieciach, wozek, fisher swing itd...:cool2: zarobiona moge jechac buahahahah:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
i tez nioe moge spac;/...zamiast porzadnie sie wyspac codziennie od 6 do 23 na pelnych obrotach;///...a w PL tez 2 pierwsze dni wystawiam zabawki i kociol na budowie- bo tam zawsze sie dizeje...a pozniej juz leze do gory dupskiem...tyle dobrego ze w PL dzieci do dziadkow i bede dzialac bez "obciazenia";)

Do góry