reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

ja wiedzialam od zawsze ,ze chce imie mlodej...ale nie wiedzialam kiedy...az w koncu brat mowi -to co siora robimy czy nie ten tatuaz... machnelam jeszcze kilka razy na kartce imie bo ciagle nie mialam dokladnego wzoru jak ma to byc...ciagle cos mi nie pasowalo... i w koncu brat mowi ten fajny,reszta potwierdzila i tak tego samego wieczoru po 20 min. mialam dziare na rece :-D

reklama
Wow, Pati, to jest Twój brat? Super! No i na pewno taki spersonalizowany tatuaż jest świetny, ale nie szablon do wyboru. Co nie zmienia faktu, ze mnie nie ciągnie do tego typu ozdób:-)

No ten na focie to moj brat :-D caly z reszta w tauazach prawie juz hehehe. :-D Jego to w ogole od malego do tego ciagnelo ;-) a ja to w sumie chcialam-nie chcialam...i jak juz mam to chce wiecej :-D

reklama
mnie to tak nawet odrobinke kusi...ale nie mam konkretnego pomyslu i troche się boję ze względów alergicznych...nam - upośledzonym immunologicznie - niewskazane są tatooo...

Do góry