reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecnosci...

Ja tak Kasię "zaatakowałam" jakoś chyba przed wakacjami. No się dowiedziałam, ze nie ma zapału do BB...
Ja to jak maniak tu zaglądam. ;-) No z wyjątkiem okresu wakacyjnego.

reklama
Ja rozmawiałam z Pati obiecała zaglądać trzeba ją kopnać w zad ;) to może zacznie zaglądać Franca jedna;) a my póki co piszemy i nie narzekamy ;) mnie w tym tygodniu mało będzie mam kolowrotek organizacyjny wyjazd firmowy i mnóstwo innych rzeczy,,,,?

Hej kochane. Robiłam wczoraj porządki i wpadły mi w ręcę kartki urodzinowe od Was dla OLi. I postanowiłam do Was zajrzeć. Wyłączyłam się,bo na tamten czas wszystko waliło mi się na głowę. Pogrzeb za pogrzebem, praca, Adam, dzieci. Od ponad pół roku pracuje w nowym miejscu, Adam wprowadził separację i do niczego się nie wtrąca, praca w miarę ok, dziewczynki rozrabiają, chociaż teraz są chore. Przepraszam, że nie zaglądałam,ale miałam dość. A teraz patrzę w przód z lepszym nastawieniem. wiem, że mam tylko dziewczynki i dla nich trzeba żyć. Ja schudłam ponad 15 kg. I zaczęłam planować przyszłość. Mysleć o jutrze. Chodzę od czasu do czasu do psychologa Ali :-). Pomaga jej i mnie też wspiera. O Adama chciałabym walczyć ale już nie potrafię. Mieszkamy razem,ale obok siebie. Nie rozmawiamy,nie mamy wspólnych spraw, nic. Poprostu zajmuje się dziewczynkami. Nadal nie pracuje. Może czas coś pomoże... Uśmiecham się i z tego się cieszę. Postaram się nadrobić zaległości i bywać tu częściej.

Fajnie Cię słyszeć Fredzia.
Sylwia, to ja już rozumiem czemu tu taka cisza. Szkoda, bo nie mam konta na fb.

reklama
hej hej :) Mamoot powiem Ci że ostatnio, po pierwszym boomie i kilku większych dyskusjach, tez nie piszemy za bardzo na fb...no ale jest ta świadomość, że jednak w każdej chwili można napisać i szybko się skontaktować...mogłabyś sobie założyć takie konto Mamootowe tylko dla naszej grupy, bez wciągania się w całe fb, podawania swoich danych itp itd,no ale to jak uważasz:)

Do góry