• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Fredka, takie wlasnie zycie... Ja z tego samego powodu jakos tak rzadziej tu ostatnio zagladam. Tesknie jak diabli za czasami, kiedy w coagu dnia siadalam sobie przy kompie i stukalam z Wami na zywo. Teraz niestety, z pracy sie nie da, jak wracam z pracy to Mateusz juz jest po spaniu i wymaga mojej obecnosci non-stop, potem Najmilszy wraca z pracy i spedzamy ten czas razem, a potem to juz nie mam sily na siedzenie przed kompem.... Ale poniewaz jakos tak za Wami tesknie i zle mi, jak nie wiem co u Was, wiec - chociaz raz na jakis czas.... ;)

Olenke widzialam na zastrzezonych - jejuuuuuu, Fredka, ale masz fajna CORE ;)

reklama
A ja tylko doniose (zebyscie na mnie nie narzekaly ze milcze:-)), ze jutro rano ruszamy na tygodniowe wakacje z tesciami i cala rodzinka. Mam nadzieje, ze sobie troche odpoczniemy bo po powrocie od razu w poniedzialek z rana przepowadzka. Tak wiec moze byc troche cicho z mojej srony.

Hej dziewczyny w końcu i ja sie odzywam a nie było mnie z przyczyn technicznych- wirusy zaatakowały już nie tylko moją rodzinke ale i komputer:-DTeraz się śmieję ale jak mi system padł to mało niepłakałam:tak:Od dziś zaczynam nadrabianie :-)

Niestety chyba zniknęły bez słowa....................... a szkoda
Hej dziewczyny :-) miło zę pamiętacie .. nigdzie nie zniknełam tylko tyle ostatnio się dzieje że niestety na BB brakuje czasu .. ponadto w robocie zablokowali mi BB i kicha na całego ..
Czasami obejrze zdjęcia ale na wklejanie niestety brakuje czasu..
Dabiel staje się coraz bardziej wymagający uwagi (zresztą same dobrze wiecie) i wieczorami padam z nóg...
a tu w robocie wymyślili nam egzaminy sprawdzające wiedzę a że ja po pedagogice pracuję w banku muszę dużo się uczyć ( normalnie sterta akademickich podręczników przede mną :-( ) pierwszego nie zdałam i teraz mam wielkiego pietra .. z roboty nie wylecę ale obciach na całego.. więc ostro zakuwam bilanse i różne wskaźniki
Ponadto mam problemy z młodszym bratem - zadał się z dziwnym towarzystwem i łobuzuje .. mama bardzo to przeżywa .
Jednocześnie szukamy mieszkanka bo chcyemy po nowym roku zmienić na większe HURA !!!!
a i największy mój sukces kupiłam sobie autko i odważyłam się jeżdzić sama !! po 2 latach od zdanego egzaminu :-) REWELACJA .. autko małe bo cinqucento ale dla mnie akurat
to tyle na razie postaram się wkleić zdjęcia ale to dopiero może wieczorem albo w weekend
Bardzo dziękuję za śmieszne maile - mąż się cieszy bo to jego domowa rozrywka :-)
Całuję Was ciepło :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry