S
Smerfetka91
Gość
Jutro rano się wybieram. Ale 3 różne testy wyszły pozytywne chociaż kreska bardzo słaba ale widoczna .Najlepiej zrobić bete bo te testy lubią czasem oszukać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro rano się wybieram. Ale 3 różne testy wyszły pozytywne chociaż kreska bardzo słaba ale widoczna .Najlepiej zrobić bete bo te testy lubią czasem oszukać
Daj znać po becie .Jutro rano się wybieram. Ale 3 różne testy wyszły pozytywne chociaż kreska bardzo słaba ale widoczna .
Jestem na forum 2,5 roku, ciąży nigdy nie donosiłam, a tu taki post. Boli mnie serce, jak to czytam…
Gratulacje, mam nadzieję, że jednak mimo wszystko zdecydujesz się nie przerywać życia temu maleństwu![]()
Wiem bo brałam przez kilka lat.A ja Ci polecam brać tabletki antykoncepcyjne z zegarkiem w ręku. Wiesz jak się je zażywa?
A kiedy przestałaś?Wiem bo brałam przez kilka lat.
Nie przestałam.A kiedy przestałaś?
Napisałaś brałam a to znaczna różnica między przeszłością brałam a teraźniejszością biorę.Nie przestałam.
A ilu dniowe masz cykle?Dziękuję za poprawienie.