S
Smerfetka91
Gość
25-26A ilu dniowe masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
25-26A ilu dniowe masz cykle?
chora tez moze osłabić działanie tabletek, jakie bierzesz?Byłam chora ale bez antybiotyku
Women on web, napisz, dostaniesz tabletki.@aniaslu proszę o zamknięcie tematu. Dziękuję.
Właśnie to jest takie niesprawiedliwe, życzę Ci @koko.sanka powodzenia, obyś miała jeszcze to szczęście zostać szczęśliwą mamą!Jestem na forum 2,5 roku, ciąży nigdy nie donosiłam, a tu taki post. Boli mnie serce, jak to czytam…
Gratulacje, mam nadzieję, że jednak mimo wszystko zdecydujesz się nie przerywać życia temu maleństwu![]()
A jak tak bez hejtu odpowiem, ze naprawdę można znaleźć ogolnie w necie info o usunięciu ciąży, jest tule stron gdzie można dostać tabletki, wpisac w Google. Na tym forum jest jak w pysk taki temat. Dla kobiet gdzie najmocniej na swiecie chce ktoś dziecka a nie moze. Jak sie naparwde naparwde nie chce dziecka to sie stosuje wazektomie z badaniem nasienia, podwiozani3 jajowodów za granica albo abstynencję. Jak sie stosuje anty zawsze (choc dla mnie to abstrakcja niestety) zawsze jest jakaś szansa na ciążę i to powinno sie wiedzieć. Możecie mnie zhejtowac albo nawet usunąć konto.Hej wszystkim. Jestem tu nowa. Mam 34 lata. Dziś robiłam test ciążowy rano. 21 dzień cyklu. Blada kreska. Jest to nieplanowana ciąża. Brałam antykoncepcje ale nie zadziałała. Nie chce mieć dziecka. Jestem zdecydowana aby ciążę przerwać. Czy któraś była w podobnej sytuacji i zechciałaby podzielić się swoją historią? Proszę bez hejtu.
Dziękuję, otrzymałam już stosowną pomoc i wsparcie. Napisałam na wątku potrzebuję porady a nie starających się. @aniaslu proszę o zamknięcie. DziękujęA jak tak bez hejtu odpowiem, ze naprawdę można znaleźć ogolnie w necie info o usunięciu ciąży, jest tule stron gdzie można dostać tabletki, wpisac w Google. Na tym forum jest jak w pysk taki temat. Dla kobiet gdzie najmocniej na swiecie chce ktoś dziecka a nie moze. Jak sie naparwde naparwde nie chce dziecka to sie stosuje wazektomie z badaniem nasienia, podwiozani3 jajowodów za granica albo abstynencję. Jak sie stosuje anty zawsze (choc dla mnie to abstrakcja niestety) zawsze jest jakaś szansa na ciążę i to powinno sie wiedzieć. Możecie mnie zhejtowac albo nawet usunąć konto.