Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dodam że to nie musi być polski lekarz, ważne aby nie kierowal mnie od razu na starcie na in vitrohej dziewczyny. Czy któraś z Was mieszka w UK i może polecić mi dobrego lekarza od niepłodności? Mieszkam pomiedzy londynem a birmingham wiec szukam w tych okolicach, moze byc tez oxford i leicester. Dojade jeśli trzeba. Pomóżcie pliiiiiis...
Nikt naprawde?![]()
Nie wiem jak Pani dziekowac za ten linkZapytają na tych grupach, jest tam sporo dziewczyn z zagranicy: Link do: Grupy na Facebooku
![]()
In vitro w Polsce i za granicą. Immunologia, adopcja komórki i zarodka | Facebook
Proszę 📣 o zapoznanie się z regulaminem a na znak zapoznania się, wpisz słowo "akceptuję" w komentarzu. Grupa jest stworzona z myślą o osobach...www.facebook.com
![]()
Obudź w sobie życie - grupa zamknięta dla kobiet starających się o dziecko | Facebook
Dla nas macierzyństwo to coś więcej niż kolejny etap w życiu - to największy Prezent, jaki możemy dostać od losu. Pomóżmy sobie czekać. Pomóżmy sobie...www.facebook.com
Jeśli chcesz porządnej diagnostyki i na razie nie chcesz in vitro, polecam poszukać naprotechnologow. Znalazłam coś takiego : Link do: Solving Infertility, Fiat FertilityCare UK, NaProTechnology