Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przerabialam juz łażenie po schodach, codzienne sprzatanie, długie spacery, jazda samochodem po dziurach i wertepach. ostatnio grałam w pasjansa i przez godzine draznilam sutki, męża gwałce codziennie. Niestety mój Synek jest uparty i nic na niego nie działa:-)

. w kazdym razie \takie cos\ mam wlasnie 18-19.01 , wiec moze akurat w nocy urodze hehe;-)Becioo powodzenia u lekrza:-)
ja tez mam 35 tc. i wiesz, u mnie np moj maluszek juz 2 razy mial ulozenie glowkowe w teraz znowu jakies inne. co wizyta jest inaczej ulozony. poprostu twojemu bobaskowi nie spieszy sie)
oo przysiady tez robilam
nie no, stracilam juz nadzieje ze urodze bez wywolywania.. :-( juz nawet nie wyczekuje jakichs objawow , tylko czekam zrezygnowana na jutrzejszy dzien az mnie przyjmą na oddzial.
chociaż jest jeszcze ostatnia nadzieja w biorytmie. podobno rodzi sie wtedy kiedy wszystkie linie sie przecinaja czy cos takiego. w kazdym razie \takie cos\ mam wlasnie 18-19.01 , wiec moze akurat w nocy urodze hehe;-)
to i ja troszkę pomarudze bo nie mam komu... nikt już w domu słuchać nie chce.. Męczą mnie skurcze macicy, brzuszek robi sie twardy jak tylko się zaczynam ruszać - wyjście do toalety, czy na jedzonko do kuchni. Moja gin zapisała tabletki i kazała odpoczywać... i jakby się działo coś niepokojącego to przyjść... tylko już same skurcze mnie niepokoją i to że nie przechodzą ;/ a jeszcze trochę czasu zostało do planowanego porodu... ;/

hej dziewczyny)
ja dzis bylam a wizycie u ginekologa i mialam usg. wszystko jest w 100% super)