Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czesć dziewczyny
Wg OM jestem obecnie w 11 t.c. Na USG byłam 30.11 . Wówczas wg OM byłam w 9 t.c. a w USG w 8 (7 t.+3 d.) CRL 11.5 mm. Tydzień później (07.12) miałam cytologie wiec lekarz zrobił dodatkowe USG żeby zobaczyć co słychać u maluszka . Wówczas zdziwiło mnie,że dzidziuś urósł tylko 4 mm-niecałe. Wg USG wyszło że jestem w 7 t.+6 d. Lekarz powiedział ,że zarodki różnie się rozwijają i najważniejsze,że bije serduszko. Ale mimo wszystko martwi mnie to, ponieważ w poradnikach i w internecie czytałam opinie lekarzy którzy twierdzą że zarodek rozwija się w tempie 1mm w ciągu doby.
U mnie wychodzi za mało. . . czy któraś z Was też tak miała?? Czy powinnam się martwić?? Czy to normalne??
Hej a pamiętasz jakie stosowałaś antybiotyki w ciazy?hej!
zaufaj lekarzowi. ja brałam 3 lub nawet 4 razy antybiotyk doustny. Każdorazowo zapisywany przez ginekolog prowadzącą ciążę. Fakt faktem miałam łzy w oczach gdy je kupowałam. Córeczka urodziła się zdrowa jak rydz. Tylko wiesz, jak to antybiotyk na katar, to idź do innego lekarza...
Hej a pamiętasz jakie stosowałaś antybiotyki? Ja tez mam 4 antybiotykhej!
zaufaj lekarzowi. ja brałam 3 lub nawet 4 razy antybiotyk doustny. Każdorazowo zapisywany przez ginekolog prowadzącą ciążę. Fakt faktem miałam łzy w oczach gdy je kupowałam. Córeczka urodziła się zdrowa jak rydz. Tylko wiesz, jak to antybiotyk na katar, to idź do innego lekarza...