• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Niezapowiedziane wizyty

No niestety jestem świadoma tego co będzie się wtedy działo. Będzie nagle pogorszenie się stanu zdrowia, tudzież nowa choroba i straszenie umieraniem. Przeżyłam to nie jeden raz, bo zawsze, gdy było coś nie po ich myśli nagle się rozchorowywali. Siostra mojej mamy z kolei dostaje duszności i prawdopodobnie ma wtedy zawał.
Wiem, brzmi to komicznie
Czyli niczym Cię nie zaskoczą, jesteś na to przygotowana;)

reklama
No niestety jestem świadoma tego co będzie się wtedy działo. Będzie nagle pogorszenie się stanu zdrowia, tudzież nowa choroba i straszenie umieraniem. Przeżyłam to nie jeden raz, bo zawsze, gdy było coś nie po ich myśli nagle się rozchorowywali. Siostra mojej mamy z kolei dostaje duszności i prawdopodobnie ma wtedy zawał.
Wiem, brzmi to komicznie
Jezu, znam to 😂😂😂 na mnie już takie rzeczy nie robią wrażenia i wiedzą że w mojej obecności to nie przejdzie. Na moją mamę też przestało to działać, ale na rodzinę że strony mojego taty strasznie to działa i są telefony że dlaczego nie reaguje, że dlaczego mam to w d*pie i blablabla... a ja wiem, że to kolejne przedstawienie 😅

Nie wiem czy to na tym forum czy na innym czytałam o takiej sytuacji. Tylko tam było relacja tesciowa-synowa. Teściowa weszła im w trakcie seksu do sypialni, wyprosili ja, to ona poszła do salonu i sobie siadla i siedziała za ścianą czekając w sumie niewiadomo na co :D
Ja pierdziu ja to bym się wstydziła potem tym ludziom spojrzeć w twarz 🐷

Nie wiem czy to na tym forum czy na innym czytałam o takiej sytuacji. Tylko tam było relacja tesciowa-synowa. Teściowa weszła im w trakcie seksu do sypialni, wyprosili ja, to ona poszła do salonu i sobie siadla i siedziała za ścianą czekając w sumie niewiadomo na co :D
No jak to na co? Żeby sobie po wszystkim odpalić papierosa...A potem wziąć prysznic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry