reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nifty pro

reklama
Też kupowałam na test dna. Pani bardzo miła, zadzwoniła od razu, umówiła termin, wytłumaczyła dokładnie wszystko. Pobranie miałam na następny dzień. Wyniki za 10 dni.

I płaciłyście z góry normalnie? Ja nie ukrywam że tego boje się najbardziej. Wolałabym zapłacić przy pobraniu a tak się chyba nie da

Ja też wcześniej miałam już styczność że strona test dna, bo robiłam u nich pakiet badan po poronieniu, więc wiedziałam, że już raz wszystko poszło ok i dlatego też im zaufałam drugi raz. Ale pamiętam, że jak sama szukałam nifty to miałam podobne odczucia co ty, bo koszt jest niemały, a te strony internetowe niektóre były bardzo dziwne i nie wzbudzające zaufania w ogóle. A na pewno można było na innych stronach znaleźć dużo taniej to badanie.

Ja też wcześniej miałam już styczność że strona test dna, bo robiłam u nich pakiet badan po poronieniu, więc wiedziałam, że już raz wszystko poszło ok i dlatego też im zaufałam drugi raz. Ale pamiętam, że jak sama szukałam nifty to miałam podobne odczucia co ty, bo koszt jest niemały, a te strony internetowe niektóre były bardzo dziwne i nie wzbudzające zaufania w ogóle. A na pewno można było na innych stronach znaleźć dużo taniej to badanie.

Właśnie wiem że testdna jest wiarygodny bo akurat na forum dużo dziewczyn robiło test ale na trombofilie i zawsze było wszystko ok. Ale jednak nie ukrywam że wolałabym zapłacić właśnie jakas zaliczkę + reszte po albo w ogóle całość po pobraniu.
Zadzwonię tam jutro i dowiem się czy jest taka opcja.

Jakoś nie uśmiecha mi się płacić tyle pieniędzy przed wykonaniem usługi po prostu.

Ja płaciłam z góry, kilka osób z otoczenia mi polecało i im zaufałam.
Gdzieś przeczytałam opinię, że są placówki gdzie można płacić dopiero na miejscu więc tak jak mówisz najlepiej zadzwonić zapytać 😊

reklama
Ja robiłam w ginemedica. Może też spróbuj poszukać takich prywatnych klinik/gabinetów, które oferują wykonanie testu nipt, jeśli masz obawy przed płatnością z góry

Do góry