reklama

Niska beta prawidłowy przyrost

nadzieja22

Początkująca w BB
Witam, mam pytanie dotyczące niskiej bety.
30 dC --> Beta --> 19
32 DC --> Beta --> 57, progesteron --> 25.

I tak zastanawiam czy te wartości są ok??? Jak wiadomo nie liczy sie wartosc tylko przyrost, ale wydaje mi sie jednak za niska, i ze nic z tego nie bedzie....

reklama
Mam updejt sprawy, beta doszła do 950 od 9 dni jestem w szpitalu z podejrzeniem ciązy pozamacicznej, której defacto nie widać na usg (brak bólu, krwawie). Lekarz zdecydował o łyżeczkowaniu, ze względu na mały przyrost w ciągu 24h z 944 na 950. Wstrzymałam się z decyzją do pon., aby na 100% wykluczyć, czy napewno nie usuwam ciązy zdrowej. Będę wdzięczna za komentarze osób, które miały podobną syt.
A który Ci tydzień ciąży wychodzi ?? No przyrost jest minimalny, ja w 1 ciazy mialam bete 14 po 48 h było kolo 50 ,niby przyrost ok ,ale lekarz stwierdził puste jajo płodowe

reklama
Witam mam updejt mojej sprawy po 3 tyg w szpitalu wyszlam ze szpitala,aktualnie jestem w 9 tyg ale wedlug usg to jest 6 tydzien zarodek ma 3,5 mm next week mam miec nastepne usg aby zobaczyc aktywnosc serca? Czy ktos mial podobna sytuacje i zgubil 2 tyg w sensie teoria poznej owulacji itp?

Tak bylo podejrzenie pozamacicznej okazalo sie ze w macicy to lekarze mowili Ze ciaza to nie matematyka caly czas jestem przygotowana na poronienie tez bylam zdziwiona pojawieniem sie zarodka bo bylam pewna ze bedzie pjp
To są nawet 3 tyg różnicy, bardzo dużo, dla mnie kiepsko to wygląda, ale różnie bywa , trzeba być dobrej myśli, a bete robiłaś?? Sprawdzalas jak rośnie?

Nie sprawdzalam juz bety, mam zrosty na zylach od kucia przez 3 tyg w szpitalu, czekam teraz tylko na usg
Ja co prawda miałam bete wysoką, ale jakby długo czekałam na zarodek. Dostalam nawet bardzo mocnego plamienia. Beta była 16 tys a dalej był pecherzyk z cialkiem. Dopiero po tyg wg bety 6 tydz a wg OM 8 tc zobaczył lekarz zarodek. Teraz dziecko nadrobilo czas i idzie praktycznie równo z terminem OM. Może akurat się uda i wszystko będzie okej, czego życzę❤

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry