angeliskax
Moderator
No to jest super przyrostCo 48 godzin tak jak trzeba. Jutro następna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to jest super przyrostCo 48 godzin tak jak trzeba. Jutro następna
Moim zdaniem te przyrosty są w normiePierwsza 66 druga 104.57 a trzecia 233.50
Moim zdaniem te przyrosty są w normiepierwszy może lekko niższy, ale drugi już zupełnie w normie. Robiłaś może jeszcze raz?
W piątek 10Kiedy masz wizytę?
10 marzecNo coś się waha ta beta. Pozostaje tylko czekać, kiedy masz wizytę? Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze![]()
Cześć dziewczyny, mam pytanie. Jestem w ciąży, wg ostatniej miesiączki to w 7 tygodniu. W piątek trafiłam do szpitala z małym plamieniem, trwało max godzinę i minęło. Ale biorę progesteron dopochwowo więc może on blokuje poronienie. W szpitalu zrobili mi skan i powiedzieli ze puste jajeczko tylko widzą, żadnych nawet wymiarów mi tego pęcherzyka nie podali. W piątek zrobili betę = 6262 . Dzisiaj 48h później powtórka bety i wynik 7621. Przyrost jedynie o 20%. Co myslicicie? Czy jest szansa na cud? Bo ja jakoś już zwatpilam. O tą ciaze staramy się z mężem od 5 lat