Madzia86G
Fanka BB :)
W pewnym momencie przyrost bety już nie jest taki gwałtowny, jej przyrost zwalnia.Hej ja mam po invitro które było 21.05 wynik z 7.06 10466.70 i z 10.06 20597.40. Za wolno rośnie prawda? Progesteron 29. Oby było dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W pewnym momencie przyrost bety już nie jest taki gwałtowny, jej przyrost zwalnia.Hej ja mam po invitro które było 21.05 wynik z 7.06 10466.70 i z 10.06 20597.40. Za wolno rośnie prawda? Progesteron 29. Oby było dobrze
Hej ja mam po invitro które było 21.05 wynik z 7.06 betaHcgb10466.70 i z 10.06 20597.40. Za wolno rośnie prawda? Progesteron 29. Oby było dobrze
No mam nadzieję że jest dobrze. Powtórzę badanie w poniedziałek i środę . Pewnie lekarz tak też zaleci. Tyle lat starań to teraz każde odchylenie martwi...W pewnym momencie przyrost bety już nie jest taki gwałtowny, jej przyrost zwalnia.
Ale po co robić betę przy takich wartościach? Teraz liczy się już tylko obraz USG.No mam nadzieję że jest dobrze. Powtórzę badanie w poniedziałek i środę . Pewnie lekarz tak też zaleci. Tyle lat starań to teraz każde odchylenie martwi...![]()