Witam jestem tu nowa,mam problem poniewaz jestem 9 dni po transferze wczesnej blastki 5 dniowej,wczorajsza beta 0.5 czyli ze ciazy brak,doktor kazal zrobic bete 14 dni po czy jeszcze moge miec jakis cien szansy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nieprawda. Ja miałam niewiele ponad 400 i na wizycie było widać już pęcherzyk i ciało żółtkowe. Później koło 1000 pojawił się zarodek. Niestety bez akcji serca. Skończyło się lyzeczkowaniem.Zeby cos zobaczyć choćby pecherzyk z całkiem musi byc kolo 10tyś. Fakt przyrost bety bardzo niski. Sprawdz jeszcze raz jeśli nie wzrosnie to niestety nie udało sie.
Beta rośnie ponieważ kosmowka ja wytwarza cały czas. Tymbardziej, że jesteś na lekach podtrzymujacych.Kolejna wizyta u lekarza. Progesteron podniosl sie do 19. Ale beta hcg jedynie do 721. Lekarz dalej karze czekac, ale nie daje juz większych nadziei. Za 2 tygodnie mam kolejna wizyta i pewnie skonczy sie skierowaniem do szpitala. Pecherzyk urósł ale nieznacznie. Jestem zalamana!Dziewczyny podpowiedzcie.. dlaczego tak powoli rośnie? Czy nie powinno spadac gdyby było cos nie tak? Czy moze oznaczac to jakis nowotwor? Naczytalam sie w Internecie sporo rzeczy i juz dostaje do glowy. Co byście zrobiły na moim miejscu? Skonsultowaly to w przyszlym tygodniu z innym lekarzem czy czekaly te 2 tygodnie? Mam juz dosc tego czekania...
Pewnie. Jak miałam ten sam problem, to trafiłam na kilka przypadków, że dziewczyna już była w szpitalu ze skierowaniem na zabieg i na kontrolnym USG przed lyzeczkowaniem nagle był zarodek i pięknie bijące serducho [emoji5]Ale to znaczy ze warto miec jeszcze nadzieje
Zeby cos zobaczyć choćby pecherzyk z całkiem musi byc kolo 10tyś. Fakt przyrost bety bardzo niski. Sprawdz jeszcze raz jeśli nie wzrosnie to niestety nie udało sie.
I to się zgadza, pecherzyk przy becie ok.1000 A zarodek przy becie 10000. Oczywiście od każdej reguły są wyjątkiPecherzyk mialam widoczny przy becie okolo 1 tys.