• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Niskie beta HCG?

reklama
U mnie beta z 1.08 na poziomie 39, dziś 13... załamka. Gin kazała czekać na krawawienie...któraś tak miała? Po jakim czasie można się spodziewać krwawienia?
Przykro mi... To chyba indywidualne sprawa. Ja zaczęłam rok temu w 7 t.c. , ale miałam mega wysoka betę na początek. Chyba trzeba czekać i się obserwować.

reklama
Czyli nie ma co się czarować, przy tak niskich wynikach to ruletka. Ja wnikliwie obserwuje cykle, mniej więcej wiem kiedy miałam owulację, więc nie pasowało mi to w żaden sposób, chociaż starałam się już kombinować i przeliczać te temperatury i dni inaczej 😶... Od początku coś mi nie grało, bo w poprzednich ciążach beta była w tym samym dniu cyklu (sprawdzałam kilkukrotnie te wyniki) o wiele wyższa. Zadzwoniłam do lekarza, bardzo mnie podniósł na duchu tzn. nie owijał w bawełne, ale powiedział, żeby absolutnie nie myśleć o tym w kategoriach ciąży, nie mówić samej do siebie "straciłam ciążę" lub "byłam w ciąży", mówić sobie, że to zawirowanie w cyklu i tyle. Czekać na kolejny cykl i starać się (albo i nie ;) ).

Chciałam jeszcze powiedzieć, że tule mocno wszystkie kobiety, które przeżyły, przeżywały to samo. Zwłaszcza te, które do tej pory nie mają dziecka. Jesteście mega silne ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry