Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale przecież lekarz stwierdził że wszystko jest dobrze? W sensie myślisz że mógł się pomylić,nie zauważyć? Tydzień różnicy to nie jest nic niepokojącego.Na wizycie u mojego lekarza który stwierdził że wszystko jest dobrze. Jednak dzisiaj zaczęłam przeglądać wyniki z pomiarów i zaniepokoił mnie wynik HC, który jest o ponad tydzień młodszy.
Tak, dlatego chyba idę za dwa tygodnie do innegoAle przecież lekarz stwierdził że wszystko jest dobrze? W sensie myślisz że mógł się pomylić,nie zauważyć? Tydzień różnicy to nie jest nic niepokojącego.
Do dwóch tygodni odstępstwa są w normie. A nawet, jak dziecko wyskoczy poza normę to dopiero zaczyna się obserwacją. I jak chcesz iść do innego, to od razu uprzedzam, że wyniki będą nieco inne ze względu na dopuszczalną granicę błędu. Maluchy rozwijaja się skokowo, dlatego też, jak nie ma potrzeby, to się nie bada wymiarów z tygodnia na tydzień.Tak, dlatego chyba idę za dwa tygodnie do innego![]()
Żebyś się tak ciągle nie denerwowała i nie sprawdzała tych pomiarów (przyznam się że ja tego nigdy tak skrupulatnie nie czytałamTak, dlatego chyba idę za dwa tygodnie do innego![]()
Wiem ale w tym okresie tak mam, może dlatego że w 1 ciąży chodzilam częściej do lekarza a teraz tylko raz na 4 tygodnie i świrujeŻebyś się tak ciągle nie denerwowała i nie sprawdzała tych pomiarów (przyznam się że ja tego nigdy tak skrupulatnie nie czytałam) to musisz albo zaufać lekarzowi albo go zmienić. Jeśli mówi że dobrze-to jest dobrze. Inaczej możesz żyć w nieustającym stresie
![]()