reklama
Forum BabyBoom.pl

Dzień dobry

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, umiera młoda mama. To koleżanka jednej z naszych moderatorek @89katia. Być może uda sie ocalić jej życie, ale (jak zawsze) potrzba na to pieniędzy. I to nie za miesiąc, nie za dwa, tylko teraz. Dorzuć się do zbiórki. Każda wpłata, nawet ta symboliczna daje jej większą nadzieję, że wróci do swoich maluszków. Dziękuję. aniaslu Poznaj Anię i jej dzieci. I podejmij decyzję.

reklama

niskie hcg

Kaska_85

Zaciekawiona BB
Dołączył(a)
13 Wrzesień 2019
Postów
46
Rozwiązania
0
Hej dziewczyny bardzo się martwię w dniu spodziewanej miesiaczki 29dc moje beta hcg wynosilo :9,58- 72 h pozniej: 32,52 - 48h pozniej -93,7 i po 48 h: 230,20
bardzo sie martwie miała któraś z Was taka sytuację?? jest szansa na zdrowa ciaze? juz mam 3 pornienia za soba ;(
 
reklama

Sysiq

Uśmiech łagodzi rany ♥
Dołączył(a)
28 Październik 2013
Postów
579
Rozwiązania
0
Hej dziewczyny bardzo się martwię w dniu spodziewanej miesiaczki 29dc moje beta hcg wynosilo :9,58- 72 h pozniej: 32,52 - 48h pozniej -93,7 i po 48 h: 230,20
bardzo sie martwie miała któraś z Was taka sytuację?? jest szansa na zdrowa ciaze? juz mam 3 pornienia za soba ;(
Kochana przecież przyrost jest dobry :)
Nie ma się co przejmować.
 

Kaska_85

Zaciekawiona BB
Dołączył(a)
13 Wrzesień 2019
Postów
46
Rozwiązania
0
Dzieki dziewczyny :* ja siedze, placze i umieram z nerwow, wiem, ze przyrost jest ok, ale te wartopsci sa bardzxo niskioe jestem w 6tyg a mam na 3-4....:( w tamtych ciazach tez mialam takie nziiutkie te bety bardzo sie martwie ide we wtorek do gina
 

Fado123

Fanka BB :)
Dołączył(a)
22 Styczeń 2019
Postów
2 613
Rozwiązania
2
Spokojnie , nie myśl że będzie źle , wiem jak to jest po poronieniach , miałam tak samo ,jak zobaczyłam 3 test pozytywny ,poszłam na bete i miałam za mały przyrost , pierwszy w dniu @ 230 a po 48godz 380 ,byłam pewna że 3 raz się nie udało ,a tu jestem w 38 tc , każda z nas jest inna ,będzie dobrze ,jeśli lekarz zna Ciebie ,wie o wcześniejszych problemach ,to będzie wiedział co robić , mój od razu dał duphaston i luteine , kwas foliowy zmetylowany i od serduszka polocard
 

Dozamnie88

Fanka BB :)
Dołączył(a)
10 Lipiec 2019
Postów
237
Rozwiązania
0
Dzieki dziewczyny :* ja siedze, placze i umieram z nerwow, wiem, ze przyrost jest ok, ale te wartopsci sa bardzxo niskioe jestem w 6tyg a mam na 3-4....:( w tamtych ciazach tez mialam takie nziiutkie te bety bardzo sie martwie ide we wtorek do gina
Spokojnie, beta rośnie więc i dzieć rośnie :)
Myślę, że miałaś owulację później niż liczysz i dlatego te wartości tak wyglądają.

To w którym jesteś tygodniu potwierdzi Ci lekarz na USG.

Moja ciąża też jest 10 dni młodsza niż wynika z ostatniej @. Wczoraj zaczęłam 14 tydzień :)

Odłóż nerwy na bok, bo czas zacząć się cieszyć! ;)
 
reklama

Kaska_85

Zaciekawiona BB
Dołączył(a)
13 Wrzesień 2019
Postów
46
Rozwiązania
0
Dzieki jestescie kochane:) ja teraz zmienilam lekarza, moja hiostoria jest dluga....pierwszy raz poronilam 10 lat temu w 20 tygodniu, mialam chlopczyka ;( potem nie chcialam miec dziecka przez dlugi czas, chodzilam do ginekologów ale nie szukałam przyczyn poronienia, 2 lata temu znowu zapragnelam zostac mama i poszlam do gina przebadac sie porobic wszystkie badania, lekarka powiedziala mi, ze z moja macica wszystko ok, ze mam miesniaka, ale on nie powinien w niczym przeszkadzac, zrobilam badania w kierunku zespolu antyfosfolipidowego i jeden test wyszedl pozytywny, zaszlam w ciaze w styczniu 2018 bylam na neoparin 0,4 i acardzie ciaza zatrzymala sie na etapie 5-6 tc byl sam pecherzyk ciazowy, moja lekarka stwierdzila, ze tak sie czasem zdarza, odczekalam troche ponownie zaszlam w ciaze w lipcu 2018 rowniez bralam acard i neoparin, hcg bylo niziutkie, ale roslo i pojawila sie akcja serca ale bilo ono zbyt wolno :( i poronilam w 8 tc, lkekrak zlecila nam abysmy zrobili sobie badania genetyczne, wyszly ok....skierowala mnie na hiosteroskopie do szpitala, mialam ja w grudniu 2018 lekarz, ktory wykonywal histeroskopie zalamal sie moja macica mialm pelno polipow endometrialnych, byl zdzwiony ze w ogole zachodzilam w ciaze...usunal mi to wszystko, okazalo sie ze mam guza na prawym jajniku, mialam lapro w lutym i jeszcze raz histeroskopie w lipcu, chodze teraz do lekarza, ktory robil mi histeroskopie i laparoskoie, dal mi w sieprniu zielone swiatlo na ciaze.... no i udalo sie zajsc, ale martwie sie znowu ta bardzo niska beta..... ehhh moze ja juz jestem wkrecona, moze musze uwierzyc, ze bedzie dobrze...jeszcze doszla nowa sprawa prawdopodobnie mam cukrzyce ciazowa ;/
 

Polecamy

null

Nowe wątki

reklama

Nowe pytania

Do góry