reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To może się umów do psychologa albo coś, bo przy takim nastawieniu, jakie masz teraz, czeka Cię 9 miesięcy koszmaru i zadręczania się, a to absolutnie nie służy dziecku...
Nulini jaka Ty empatyczna jesteśTo może się umów do psychologa albo coś, bo przy takim nastawieniu, jakie masz teraz, czeka Cię 9 miesięcy koszmaru i zadręczania się, a to absolutnie nie służy dziecku...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A co tu da empatia i głaskanie po główce, dziewczyna powinna zacząć działać, zwłaszcza, że sama widzi swój problem...
Na forum i w internecie wypowiadamy często rzeczy które normalnie face to face nie przechodzą nam przez gardło, nie mi oceniać i nie Tobie czy to jest moment gdzie dziewczyna potrzebuje specjalisty, może właśnie wystarczy "głaskanie po główce" - uświadomienie jej że sytuacja nie wygląda źle, korona na głowę i do przodu, a nie " jesteś zlą matką bo się stresujesz, po co się zamartwiasz". Kurcze, początek ciąży, hormony szaleją, życiowe doświadczenia nie pomagają i czasem na prawdę wystarczy dobre słowo i odrobiną empatii...A co tu da empatia i głaskanie po główce, dziewczyna powinna zacząć działać, zwłaszcza, że sama widzi swój problem...
Mary spokoNa forum i w internecie wypowiadamy często rzeczy które normalnie face to face nie przechodzą nam przez gardło, nie mi oceniać i nie Tobie czy to jest moment gdzie dziewczyna potrzebuje specjalisty, może właśnie wystarczy "głaskanie po główce" - uświadomienie jej że sytuacja nie wygląda źle, korona na głowę i do przodu, a nie " jesteś zlą matką bo się stresujesz, po co się zamartwiasz". Kurcze, początek ciąży, hormony szaleją, życiowe doświadczenia nie pomagają i czasem na prawdę wystarczy dobre słowo i odrobiną empatii...
reklama
Przykro mi... Może to czas na jakąś dalszą diagnostyke, trzymaj sie!Hej dziewczyny, mi sie niestety nie udalo, ciaza przestala sie rozwijac, ale dzieki za wsparcie i dobre slowa![]()