Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nulini jaka Ty empatyczna jesteśTo może się umów do psychologa albo coś, bo przy takim nastawieniu, jakie masz teraz, czeka Cię 9 miesięcy koszmaru i zadręczania się, a to absolutnie nie służy dziecku...
Na forum i w internecie wypowiadamy często rzeczy które normalnie face to face nie przechodzą nam przez gardło, nie mi oceniać i nie Tobie czy to jest moment gdzie dziewczyna potrzebuje specjalisty, może właśnie wystarczy "głaskanie po główce" - uświadomienie jej że sytuacja nie wygląda źle, korona na głowę i do przodu, a nie " jesteś zlą matką bo się stresujesz, po co się zamartwiasz". Kurcze, początek ciąży, hormony szaleją, życiowe doświadczenia nie pomagają i czasem na prawdę wystarczy dobre słowo i odrobiną empatii...A co tu da empatia i głaskanie po główce, dziewczyna powinna zacząć działać, zwłaszcza, że sama widzi swój problem...
Mary spokoNa forum i w internecie wypowiadamy często rzeczy które normalnie face to face nie przechodzą nam przez gardło, nie mi oceniać i nie Tobie czy to jest moment gdzie dziewczyna potrzebuje specjalisty, może właśnie wystarczy "głaskanie po główce" - uświadomienie jej że sytuacja nie wygląda źle, korona na głowę i do przodu, a nie " jesteś zlą matką bo się stresujesz, po co się zamartwiasz". Kurcze, początek ciąży, hormony szaleją, życiowe doświadczenia nie pomagają i czasem na prawdę wystarczy dobre słowo i odrobiną empatii...
Przykro mi... Może to czas na jakąś dalszą diagnostyke, trzymaj sie!Hej dziewczyny, mi sie niestety nie udalo, ciaza przestala sie rozwijac, ale dzieki za wsparcie i dobre slowa![]()