Nataliee26
Zaciekawiona BB
Hej, kobietki mam do was pytanie a właściwie kilka. Jestem aktualnie w 21 tygodniu ciąży, już w 14 tygodniu usłyszałam, że ciąża jest nisko osadzona, ale, że z czasem się podniesie. Do chwili obecnej tak się nie stało a łożysko właściwie leży na szyjce, podobno nie jest przodujące. Szyjka aktualnie ma 3,97 cm i jest zamknięta (na początku miała 4,7 cm). Chciałam was zapytać jak to było/jest u was? Czy któraś była w podobnej sytuacji i jak zakończyła się ciąża? Czy lekarz zalecił wam coś z tego powodu? Czy dokucza ł wam ból różnego radzą tak to nazwijmy ? Nie ukrywam, że bardzo się martwię, bo nie wiem czego się spodziewać tym bardziej, że czuję się coraz gorzej, bardzo często boli mnie podbrzusze (czasem jak na okres), pęcherz podczas oddawania moczu i nie tylko... Ogólnie jest ciężko. Przed ciąża byłam osoba szczupła 42 kg przy wzroscie 165 cm i nie wiem czy to dodatkowo może nasila wszystkie nieprzyjemne objawy? Jak sobie z tym radzilyscie? Pozdrawiam i przepraszam, że się tak rozpisałam