reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nocne chrapanie

mona2505

MAMA KALINKI
Witajcie,
tym razem mój problem dotyczy nocnego chrapania dziecka. Do tej pory zwiastowało ono zbliżającą się chorobę, następnego dnia zaczynał się katar, kaszel lub bolało gardełko. Tym razem jest inaczej. Od kilku dni Kalinka chrapie w czasie snu, mam wrażenie, że ma coś w nosku co utrudnia jej oddychanie, ale nie jest to katar. Budzi się przy tym kilka razy w ciągu nocy. Nie wiem co się dzieje, bo "osłuchowo jest w porządku" jak mówi lekarz. Może to powiększony migdał? Poóżcie jak macie jakiś pomysł co to może być. Pozdrawiam wsztstkie mamy:-)

reklama
Do góry