Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gimanstyka podciągania za rączki była nawet w serwisie baby boom dla 2 miesięcznych dzieci, pediatra przy badaniu Zbynia robił dokładnie to samo, dał mu kciuki i delikatnie podciągał do góry. Zbyniowi teraz wystarczy dać same kciuki i podciąga się sam. Pytałam czy to normalne u tak małych dzieci no i wiem, że wszystko co dziecko chce samo robić jest dla niego dobre.:-)
Gimanstyka podciągania za rączki była nawet w serwisie baby boom dla 2 miesięcznych dzieci, pediatra przy badaniu Zbynia robił dokładnie to samo, dał mu kciuki i delikatnie podciągał do góry. Zbyniowi teraz wystarczy dać same kciuki i podciąga się sam. Pytałam czy to normalne u tak małych dzieci no i wiem, że wszystko co dziecko chce samo robić jest dla niego dobre.:-)
To akurat nie jest nic nadzwyczajnego, bo moje dziecko jest w tym samym wieku, a już od dawna się przemieszcza na brzuchu i to wcale nie lekkoi nawet się już lekko przesuwa tam gdzie coś ciekawego zobaczy a nie może tego dostać..:-), tak długo się wierci aż dostanie się w wybrane miejsce.:-)
.
.(.....)
u nas na styczniówkach jest jedno dzieciątko co już od dawna samo siada i siedzi, sam wstaje i zaczyna stawiac pierwsze kroczki trzymając się łóżeczka. czyli można powiedzić ze jest jak co najmiej 10-miesięczne dziecko. ale to nie znaczy ze trzeba mu dawac kanapki;-).
rozwój fizyczny swoja drogą, a żywienie swoją.

;-)