Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj maly je identyko do 12 i puzniej 4/5 nie pomagaj kaszki na noc znaczy sie pomagaja dwa trzy dni mial kiedys ladnie przespane a teraz znowu powtorka .. te karmienie o 4/5 to tak ze nie placze caly czas moka cignie smok mu wypada drze sie ja wstaje daje smoka spi za 10minut wypluje sam i sie drze w koncu nie wytrzmuje i daje mleko nigdy nie probowalam z woda .. duzo Twoj maly jej wypija ? a za nim dawalas wode ile mleka zjadal? wydaje mi sie zmoj jest naprawde glodny zjada 180 wtedymój maluch jak skończył 5 miesięcy to dawałam mleko na śpiocha ok 23:30 i potem budził się o 4:00 Jak miał niecałe 8 miesięcy to ostatnie jedzenie dostawał koło 20 budził się w nocy ale dawałam tylko wodę i potem na dobre się budził o 7:00. Do dziś się budzi raz w nocy ale to tylko na wodę i śpi dalej

niemam pojęcia czemu,czy to możliwe że to przez te wiatry..u nas jest straszny Halny?
dodam, ze jest na cycu...
ale niestety te czasy mineły... mała zapomniała jak sie spi... choc nie ma zle bo teraz srednio budzi sie 2-3 razy na 10 min, pociągnie i idzie dalej spac bez problemu
ale doszło ząbkowanie, wiec wydaje mi sie, ze dlatego mała gorzej spi
Ale przyznam sie, ze marzy mi sie cała przespana nocka