reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Nocne problemy ze spaniem

Bardzo Ci dziękuję i jestem bardzo zainteresowana Twoimi doświadczeniami umieszczonymi w Blogu. Ja urodziłam Amelkę jako już dojrzała kobieta - 36 lat - i ucieszyłam się gdy przeczytałam u Ciebie tytuł Macierzyństwo 40 latki!!! Z ogromną przyjemnością poczytam sobie wszystko co napisałaś w tym blogu, jednak na początek chętnie skupię się na rzeczach potrzebnych i cennych dla matki miesięcznej dzidzi. Amelka nie daje mi zbyt dużo czasu na czytanie, więc bardzo Cię proszę napisz mi co na początek powinnam przeczytać - będzie mi dużo łatwiej, bo sporo tego:) Jeszcze raz serdeczne dzięki. Na pewno Twój blog pomoże mi w wielu sprawach:)
Pozdrawiam

reklama
klosiek Proszę napisz jak mam zdobyć tego ebooka o zasypianiu. Wchodziłam na Twój blog, ale nie mam doświadczenia w tych sprawach i nie wiem jak mogę to zdobyć - a bardzo mi zależy!!! Proszę o pomoc!!!

kozica

mama Jakuba i Juliana
Ja tylko dodam, że gastrolog odradziła nam kategorycznie podawanie herbaty koperkowej jak mieliśmy problem z kolkami! U nas nie pomagało nic.... ale jakoś przetrwaliśmy.

klosiek nie wiem czy dostałaś moją wiadomość! Na wszelki wypadek pisze jeszcze tu. Bardzo zainteresował mnie Twój ebook, ale nie bardzo wiem jak mogę go zdobyć. Proszę o pomoc, bo ja w tych sprawach blogów, ebooków itp jestem zacofana!!!
Pozdrawiam

mamaA

Fanka BB :)
My też mieliśmy podobny problem ale z czasem jakoś samo przeszło. do tej poty jak sobie przypomne te upiorne noce to robi mi się słabo. Wydawało mi się,ze już nigdy się nie wyśpię-naprawdę:) Trochę cierpliwości:) Oczywiście jeśli jest mozliwość, by sobie jakos pomóc koniecznie trzeba z tego skorzystać

myszta

Zaangażowana w BB
Miasto
Syros-Grecja
my rowniez mielismy problemy z synkiem.potwierdzam,ze herbatka z kopru wloskiego nie jest dobra(przynajmiej na nasze dzidzi).kazde dziecko jest inne i trzeba szukac sposobu.u nas pomogla suszarka kierowana z dalszej odleglosci na brzusio i Infacolik (w Polsce zdaje sie Infacol).maly dostawal pipetke po kapieli i karmieniu i pieknie spal.

an82

Miasto
Poznań
Ja sobie bardzo chwale Sab Simplex dzieki niemu i podawaniu kropelek co 4 h dziecko było spokojniesze i brzusio go bolal bardzo mało razy.

reklama

czarna784

Miasto
Toruń
Moja mala miala problemy z gazami do 3 miesiaca zycia,nie byly to typowe kolki,tylko poprostu bolesne zbieranie sie o oddawanie gazow,zadne leki nie dzialaly,tylko masaze brzuszka:) A teraz pilnowanie diety,zeby nie bylo zaparc. Bedzie dobrze z czasem wszytko minie:)

reklama
Do góry