reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nocnik

Anielap, gratulacje dla dzielnej Zu!!!:tak:
Olla, gratulacje dla Ciebie - cierpliwości. A Amelcia jak zwykle niezrównana w swoim postępowaniu.:-D
U nas Magda wie dokładnie kiedy zrobi kupę, bo tylko to uczyni od razu sama leci i bierze pieluchę, chusteczki i ciągnie za rękę albo woła do przewijania.

reklama
Olla :-D Amelka jest the best:-D
Dzagud ważne że Madzia już kuma swoją fizjologię, a potem już zawoła jak moja Zu... z zaskoczenia:tak:

Ciekawa jestem czy to jednorazowy wybryk, czy jej się spodobało i tak już zostanie...:unsure:

anielap gratulacje
Ja postanowiłam moją nauczyć siusiu dwa dni temu, ale już się poddałam. Zakładałam jej pieluchę tetrową i tłumaczyłam, że ma wołać. Wynik był taki że miałam stertę prania, a ona ani razu nie dała znać. Nie no oczywiście mówiła jak już było po wszystkim: eee. Ja chyba narazie odpuszczam:-(

Nie lam sie Kingud:-),przyjdzie czas na Twojego babla;-)
Musimy wypracowac sobie jakis sposob na zlapanie siuskow do nocnika a potem narobic szumu,oklaski,caluski,lizaczek jakis w nagrode...a potem to jak z platka pojdzie:-p:sorry:...chyba:eek:

Olla mi to się nawet udalo dwa razy złapac i za tym drugim razem moje dziecie już ubrane postanowiło sobie nogami wejść do pełnego nonika:-):-):-)

No to widze ze jestescie na zawansowanym etapie:)Nie rezygnuj teraz!!!Trzymam kciukasy:)))Aaaaa i widze ze tez wesolutkie nocnikowanie u Was:)To mnie pocieszylas:)

reklama
No u mnie to było wesoło bo jak latała na golasa to biegła albo pod drzwi balkonowe albo pod wejściowe i tam siusiu. Ja nie wiem czemu no bo chyba u nas tego nie podpatrzyła:baffled:

Do góry