• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nocnikowanie

jednak wrocilismy do nocnej pieluchy- chyba jednak za wczesnie na to; zdazalo sie zbyt czesto, ze osikal sie w nocy (co za tym idzie wybudzal i plakal), wiec dalismy spokój; Za jakis czas powtórzymy próbę :tak:

reklama
krupko pewnie nie ma co stresować dziecka
my nadal tylko do spania pampersa ale jutro kupie takie specjalne maty i podłoże pod prześcieradło i od jutra będzie spała bez przynajmniej spróbujemy bo i tak pielucha co rano sucha

KRUPKA
I bardzo dobrze:tak:Dajcie mlodemu jeszcze troszke czasu,az sam bedzie gotowy zeby nie siusiac w nocy lub wstawac na siusianie:tak::tak::tak:

ZANIA
Koniecznie daj znac po pierwszej nocy bez pampersa:tak:

Maja dzis spała bez pieluszki i sucho ładnie rano wstała i dopiero po chwili poszła na nocniczek zrobic co trzeba, zobaczymy jak będzie dalej;-)

reklama
Witajcie - poczytalam Wasze posty i podniosłam się na duchu - że nie tylko ja mam takie klopoty.. :) Właśnie od przedwczoraj zaczelam Antka sadzać na nocnik - na razie raz nasiusiał do nocniczka a tak poza tym - w majteczki.. :( Zastanawiam sie czy nie za wczesnie zaczelam... A moze jestem zbyt niecierpliwa?
Pozdrawiam wszystkie mamy i życze sukcesów w nauce siusiania! ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry