• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nocnikowanie

Wiecie co ja to bede musiala koniecznie go oduczyc (normalnym sposobami.. kuszenie slodyczami..) bo Miloszowi sie co chwila odparza tylek... tylko problem amamy z majtkami... na ich widok ucieka... i krzyczy:szok::wściekła/y::eek:

reklama
Czesc dziewczyny to znowu ja :)
Miłosza oduczyłam od pampersów:D
od jakis dwoch tygodni sika na nocnik
zalozyłam majtki i powiedzialam ze od dzisiaj siusiasz na nocnik. nie obyło bez sikania w majtki a nwet kupy:szok:
mialam czasami dosc ale wytrwalosc sie oplacila. molody szybko zalapal.. i niezdarza sie mu na nawet popuszczanie..
co najlepsze niechce pampersa do spania...
w dzien sie wybudza bo chce psi :-D

Super Domańska, to za jakiś czas, żeby nie wyjść z wprawy, będziesz oduczać Wojtusia :-)
U nas na noc pampers dalej jest, a spania w dzień już od dawna nie ma, ale mój śpioszek wstaje o 9:30.

Miłoszowi jeynie zakladam pampersa na noc bo owszem zdarza sie ze bedzie sucha noc to jednak jak sie zleje.. to cale lozko mokre... musze sie zaopatryc w jakąs cerate czy cus...
a z WOjtkiem no to bedzie ciezko... bo maly niema zamiaru wziasc przykladu z brata... i nawet niechce sprobowac usiasc... tylko dla niego nocnik sluzy jako kapelusz:-D

u nas wciąż w nocy się zdarza, Piotruś budzi się często z suchą pieluchą, ale jak jej nie ma to zawsze się zdarzy, już brakuje mi pomysłów jak go nauczyć w nocy wołać, w dzień już od dawna bieda sam do toalety.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry