reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Uleńka
Nie kupuj grającego bo często później dziecko ma problemy z siusianiem (lub kupkaniem) w sytuacji kiedy cośtam nie gra...

... :tak:

E tam :-D Ja się tym nie przejmuję, mój Synek jak już tysiac razy pisałam to unikat :-D myślę, że z siusianiem do niegrającego nie będzie miał problemów :-)

Moja mama mnie i siostrę oraz siostrzenca nauczyła siusiać na nocniczek. Pytałam się jej jak się to jej udało, że w nocy nie siusiałyśmy a spałyśmy w majteczkach bez pieluszki. Podobno jak ona się kładła spać wysadzała nas przez sen. Nie wiem jak to wyglądało???? :szok::-D:-D:-D ale grunt, że nie siusiałyśmy do łóżka.

Ula ja znam przypadek ze dziecko robilo siku do tego grającego ;] a pozniej do normalnego nie chciało bo tam nie grało ;P temu chce kupic ten nocnik podobny do sedesu zeby dziecko wiedzialo ze to dla dzieci a jak bedzie duze to na dużym siku sie robi

Ula ja znam przypadek ze dziecko robilo siku do tego grającego ;] a pozniej do normalnego nie chciało bo tam nie grało ;P temu chce kupic ten nocnik podobny do sedesu zeby dziecko wiedzialo ze to dla dzieci a jak bedzie duze to na dużym siku sie robi

A grającego sedesu to fisher price jeszcze nie wymyślił??? o jaka szkoda buuuuuu...

Kasia ja kupię i grający żeby radocha była i taki zwykły. Mam nadzieję, ze moje dziecko nie będzie podobne do Twojego przypadku ;D Oliwierek jest taki bezproblemowy, a i mama z superanckiego nocnika chce mieć radochę ;D No ale może pomyślę jeszcze nad tym.

...No ale może pomyślę jeszcze nad tym.

Pomyśl, pomyśl... :tak:
Bo skoro synek taki bezproblemowy to pewnie miło by było zeby tak zostało...
A swoja drogą Twoja mama pewnie do grającego nie wysadzała... ;-)

Myślę że jest na rynku tyyyleee świetnych grających zabawek że można inny bajer w to miejsce zafundować Małemu a sobie kłopotu zaoszczędzić... :tak:

reklama
Taa i moze jeszcze fosforyzujacy papier toaletowy co byłoby ciekawsze podcieranie pupy:tak:
Po co Ci takie cos Uleńka ? :)
ja jestem zwolenniczka prostych rozwiazan- nocnik słuzy do siusiana a jak chce małemu sprawic radoce to bach na hustawke itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry