reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Taa i moze jeszcze fosforyzujacy papier toaletowy co byłoby ciekawsze podcieranie pupy:tak:
Po co Ci takie cos Uleńka ? :)
ja jestem zwolenniczka prostych rozwiazan- nocnik słuzy do siusiana a jak chce małemu sprawic radoce to bach na hustawke itp.

Martolinka :-D myslę, ze nie ma co porównywać grających nocniczków, które są bardzo popularne na rynku do fosforyzującego papieru do pupy :baffled:
No ale myślę, że każda mama zrobi co zechce - jedna kupi grający, druga nie.
Nie będziemy tutaj rozprawiać na temat wyższości jednego produktu nad drugi, bo w końcu każda z nas jest inna i każda z nas ma inne zdanie - i tak jest dobrze, bo świat byłby nudny. Zakończę to bo zaraz kolejna awanti się zrobi :-D:-D:-D

Ps. właśnie zobaczyłam na allegro ile osob kupuje grające nocniki, nie jestem jedyna w tym wszechświecie!

Ostatnia edycja:
grającego nie widziałam ale podświetlany to i owszem C7 PODSWIETLANA DESKA SEDESOWA KLOZETOWA WC STAR (1090672731) - Aukcje internetowe Allegro
ja się zastanawiam nad czymś podobnym do zwykłej toalety a przy okazji żeby sedes był zdejmowany i można go na zwykły kibelek było założyć , poza tym w tych grających można chyba wyłączyć tą melodyjkę , w końcu to musi być na jakąś bateryjkę

Fajny byłby 10 lat temu..jak się wracało z imprez i trzeba było szybko trafić do muszli...:-D

My mamy nocnik njaprostszy z najprostszych z IKEA za jakiej 7 zł

Wysadzam małego od ponad 2 miesięcy, wszystkie kupki ladują w nocniku odkąd zaczęlam wysadzać, z siusianiem było trudniej, ale cierpliwość poplaca jesteśmy na etapie że mały czeka z sisianiem aż go posadzę na nocniczku, oczywiście zdarza się też w pieluszki na spacerze albo po długiej drzemce no i w nocy oczywiście.
W dużej mierze nasz sukces to zasługa wielorazowych pieluszek dzięki nim mały czuje kiedy ma mokro i szybko załapał że warto na nocnik bo pupa wtedy sucha - moja mała mądra bestyjka;-)

Ula , ale ja wcale .nie chce sie kłocic. Po prostu nocnik to nie miejsce na zabawe. Trzeba na niego usiasc , zrobic co trzeba i zapomniec .Ale to moje zdanie - Twoje szanuje i czekam na relacje z wysadzania:-D

Sylaba GRATULACJE!!!!!!!

Wysadzam małego od ponad 2 miesięcy, wszystkie kupki ladują w nocniku odkąd zaczęlam wysadzać, z siusianiem było trudniej, ale cierpliwość poplaca jesteśmy na etapie że mały czeka z sisianiem aż go posadzę na nocniczku, oczywiście zdarza się też w pieluszki na spacerze albo po długiej drzemce no i w nocy oczywiście.
W dużej mierze nasz sukces to zasługa wielorazowych pieluszek dzięki nim mały czuje kiedy ma mokro i szybko załapał że warto na nocnik bo pupa wtedy sucha - moja mała mądra bestyjka;-)
Sylaba
Padam przed tobą na kolana i biję pokłony - bo to co osiągnełas to naprawdę nie lada wyczyn :tak::-)

reklama

Super! Gratuluję!

I popieram Martę :tak:
Ja sama również nie chciałabym aby mi pod tyłkiem coś grało gdy robię kupę:-D a już wogóle żeby świeciło:szok: ale można zrobić też tak jak mój tata w swojej toalecie - zamontować radio które się załącza w momencie zapalenia światła:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry