AZA777
Fanka BB :)
Chodziło mi o sedes dla dorosłych![]()
Dla dorosłych jest coś lepszejszego :-) : Automatyczna deska sedesowa i bidet w jednym USPA (1082673577) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodziło mi o sedes dla dorosłych![]()
Taa i moze jeszcze fosforyzujacy papier toaletowy co byłoby ciekawsze podcieranie pupy
Po co Ci takie cos Uleńka ?
ja jestem zwolenniczka prostych rozwiazan- nocnik słuzy do siusiana a jak chce małemu sprawic radoce to bach na hustawke itp.
myslę, ze nie ma co porównywać grających nocniczków, które są bardzo popularne na rynku do fosforyzującego papieru do pupy 

grającego nie widziałam ale podświetlany to i owszem C7 PODSWIETLANA DESKA SEDESOWA KLOZETOWA WC STAR (1090672731) - Aukcje internetowe AllegroChodziło mi o sedes dla dorosłych![]()
o ku .... :|Dla dorosłych jest coś lepszejszego :-) : Automatyczna deska sedesowa i bidet w jednym USPA (1082673577) - Aukcje internetowe Allegro
Dla dorosłych jest coś lepszejszego :-) : Automatyczna deska sedesowa i bidet w jednym USPA (1082673577) - Aukcje internetowe Allegro
no niezłe niezłe,ale muzyki brak buuuuuuu
grającego nie widziałam ale podświetlany to i owszem C7 PODSWIETLANA DESKA SEDESOWA KLOZETOWA WC STAR (1090672731) - Aukcje internetowe Allegro
ja się zastanawiam nad czymś podobnym do zwykłej toalety a przy okazji żeby sedes był zdejmowany i można go na zwykły kibelek było założyć , poza tym w tych grających można chyba wyłączyć tą melodyjkę , w końcu to musi być na jakąś bateryjkę

SylabaMy mamy nocnik njaprostszy z najprostszych z IKEA za jakiej 7 zł
Wysadzam małego od ponad 2 miesięcy, wszystkie kupki ladują w nocniku odkąd zaczęlam wysadzać, z siusianiem było trudniej, ale cierpliwość poplaca jesteśmy na etapie że mały czeka z sisianiem aż go posadzę na nocniczku, oczywiście zdarza się też w pieluszki na spacerze albo po długiej drzemce no i w nocy oczywiście.
W dużej mierze nasz sukces to zasługa wielorazowych pieluszek dzięki nim mały czuje kiedy ma mokro i szybko załapał że warto na nocnik bo pupa wtedy sucha - moja mała mądra bestyjka;-)
:-)My mamy nocnik njaprostszy z najprostszych z IKEA za jakiej 7 zł
Wysadzam małego od ponad 2 miesięcy, wszystkie kupki ladują w nocniku odkąd zaczęlam wysadzać, z siusianiem było trudniej, ale cierpliwość poplaca jesteśmy na etapie że mały czeka z sisianiem aż go posadzę na nocniczku, oczywiście zdarza się też w pieluszki na spacerze albo po długiej drzemce no i w nocy oczywiście.
W dużej mierze nasz sukces to zasługa wielorazowych pieluszek dzięki nim mały czuje kiedy ma mokro i szybko załapał że warto na nocnik bo pupa wtedy sucha - moja mała mądra bestyjka;-)
a już wogóle żeby świeciło
ale można zrobić też tak jak mój tata w swojej toalecie - zamontować radio które się załącza w momencie zapalenia światła