D
dziunka24.
Gość
Ależ zwykły jest najlepszy;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my mamy taki sedesik :d maly dzis se siedzial na nim i jedna reka trzymal sie chyba zeby nie wpasc a druga ksiaze ogladałale chciałam kupić taki przypominający kibelek i najlepiej żeby miał deseczkę zdejmowaną żeby mozna było potem jako nakładkę na kibelek stosować, ale taki będzie dopiero wtedy jak zacznie siadać
potem chciałam tenZobacz załącznik 267121ale lekko jest za duży jeszcze, taki właśnie miała Julia i ekspresowo nauczyła się do niego załatwiać, ale miała już 1,5 roku. Uparłam się na taki
bo jest mniejszy i mała będzie się trzymać głowy misia.
ale chyba jutro się wrócimy po niego bo tak jej się podobał...że wcześniej nie zrobiłam przymiarki do misia
dziunka czemu nie podobal sie???D:
ja wychodze z załozenia ze sporo dzieci boii sie siadac na normalnym sedesie bo "dziura" wiec bede od malego uczyc ze to dla malych to dla duzych a pozniej bedzie duzy i bedzie mogl korzystac dla duzych![]()
Ja wczoraj kupiłam zwykły nocniczek za 4,50 zł zielony z kaczuszką, taki jak na zdjęciu Dziunki pierwszy. Oczywiście oglądałam wcześniej FP: moje typy to żabka coś ok 60 zł, kaczuszka za ponad stówkę, i jeszcze jakiś tam za ponad 100 zł. Ze wzgędu na to, ze jestem na wychowawczym i dochodów prawie brak, robimy remont, mojemu mężowi w interesach słabo idzie kupiłam zwykły. Mąż mnie wcześniej słabo zachęcał na FP... dziś się mnie zapytał ile FP kosztują i jak się dowiedział o cenę stwierdził, że powinnam kupić ten FP bo on myślał, ze one są droższe i ponad 300 zł kosztują. Narazie potrenujemy na zwykłym a mamusia Mei Taia zamówi ;D od Pathi. Lepsze nosidło przecież niż kibelek ;D
a i dobrze:-)
Ja najpierw chciałam kupić ten co Kasiula, ale mój A orzekł, że się nie zgadza bo mu się nie podobapotem chciałam tenZobacz załącznik 267121ale lekko jest za duży jeszcze, taki właśnie miała Julia i ekspresowo nauczyła się do niego załatwiać, ale miała już 1,5 roku. Uparłam się na taki Zobacz załącznik 267122bo jest mniejszy i mała będzie się trzymać głowy misia.
ALE wcześniej miałyśmy przymiarkę do takiego Zobacz załącznik 267125jest mniejszy niż ten na pierwszym zdjęciu i Joasia nie chciała z niego zejść! Ale że mi się nie podobał to nie wzięłamale chyba jutro się wrócimy po niego bo tak jej się podobał...że wcześniej nie zrobiłam przymiarki do misia
![]()