reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nocnikowe sprawy

Moje dziecię w kwestii nocnikowej to się złośliwe zrobiło:dry: Lata w majteczkach dłuższy już czas i wołam ją na siusiu, no to ona w nogi i drze że nie chce. Odwracam się a ona staje w rozkroku i dalej na podłogę leje i cała zadowolona mi mówi że sisi:baffled: I to mi już kilka razy tak zrobiła:eek:

reklama
No tak....Wesoło masz z Madzią...Moje dziecię chetnie soedzi na nocniku, nawet z goła pupa ale nic do niego nie robi.A jeszcze chetnirj wsadza do niego zabawki...

a czy wicie że ja ani razu jeszcze nie posadziłam Lilki na nocnik????po prostu nie mam na to czasu!!!wychodzę w pośpiechu, często wstaję specjalnie 15 min. wcześniej żeby poprzytulać się z Lilą na łóżku, potem wracam to jest już 19 to Lila idzie do kąpieli i spać. naprawde mam potwornego doła że tak wyszło!!!ale mi nie wyszło...

Gratulacje dla wszystkich sikajacych gdzie popadnie:-D przepraszam ale poplakalam sie ze smiechu fajne historie

Marta nawet nie chce usiacs z golym tylkiem na nocnik zastanawiam sie nad tym ze moze jakby sama wybrala w sklepie byloby lepiej:sorry2:

A mój Kuba w tym Dubaju non stop latał na golasa. Sikał tam, gdzie akurat stał i cieszył się. Raz się zlulał stojąc na barowym stołku w plażowym barze i pijąc sok. Powiedział beee i przelazł na krzesło obok. Ech...

aniu bedzie dobrze :tak:moj sebol tez jeszcze nie siedzial na nocniku a ja jestem z nim w domu i z moich obserwacji wynika ze w tym wzgledzie jest jeszcze malo kumaty moze latem:sorry2:
a z kuby niezly model:-D

No bo bleee, co będzie Kuba w siuśkach stał:-D:-D:-D
A my jutro idziemy nakładke zakupić bo jak Małemu zdejme pieluche, albo pytam gdzie sie siusiu robi to mnie prowadzi do łazienki i każe na ubikacje sadzać:sorry2::sorry2::sorry2:Nic nie zrobiła le przyjdzie na to czas:tak::tak:

Na razie nie zamierzam go uczyć, co prawda wie, gdzie sie robi, co się robi i, ze trzeba zdjąć pampersa, trzeba usiąść i nawet udaje, że kupę robi (stęka eeeeee), ale w praktyce nic z tego nie wychodzi wiec zaczekam tak do sierpnia i ponowię próbę!

reklama
Ja poczekam z nocnikowaniem do przeprowadzki, wezmę trochę urlopu i mam nadzieję, że sie uda :tak:
Wasze bąble są nieziemskie z pomysłami nocnikowymi :-D

Do góry