Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje nauczyć go sikać na wakacjach normalnie w toalecie ,ale czy to się uda??Zobaczymy.
Ale spuszczała główke i było jej smutno i nie fajnie w mokrych majteczkach.W dzień już w ogóle nie nosi pampersa.Od tygodnia sama przynosi nocnik,siada i robi siusiu albo kupke
Ale spodenki musza być luźne w gumce,bo inaczej siada w nich na nocnik
Nie woła w żaden sposób,jedynie tylko po jej złosci i nagłym poirytowaniu nauczyłam się rozpoznawać,że chciała na nocnik,a nie chciała zrobić w majteczki.Do spania nadal jednak zakladamy pampersa,choć wcale już nie lubi,bo zobaczyła,że jest fajnie bez:-)
rzadko zdarza się,że popuści, najczęściej woła na nocnik:-) pielucha jest tylko do spania, bo jescze nie kontroluje się w nocy. Z kupą bywa tak,że najczęsciej zrobi w pieluchę jak wstanie, al kilka razy do nocnika też była, także idzie ku lepszemu
. Po wcześniejszych doświadczeniach z zasikaną podłogą i wszystkim innym zakładałam jej pieluchomajtki, ale teraz wrócimy chyba do zwykłych majteczek. Nie wiedziałam, że sprawi mi to tyle radości!:-)