Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widze,ze Natus jest gotowa,ale nasz rozklad dnia jest tak dziwny,ze niewiem jak to ugryz.Jestem na siebie zla

,bo tak dobrze juz nam szlo,Pieknie wolala,z kupka bylo ciezko,ale sisi ok.Nawet weekedn chodzila bez pieluchy,fakt mase prana mialam,bo zawse cos tam popuscia,ale reszte trzymala i wiekszosc w nocniku ladowalo.Teraz zas wszytsko stanelo.Wkurza mnie ten nieunormaowany czas pracy,nie moge sie doczekac,az wrocimy od czerwca na caly etat.Moze bardziej sie zorganizuje
a moze szukam wymowki,sam juz niewiem
mam lekka zalamke

Tlumaczylam jej jak chce sisi to mamusia ja posadzi na nocnik itp.z lala tez cwiczylysmy,fakt ostatnio tego nie robimy,musze ponownie sprobowac.Dosc duzo pije wiec tez czesto sika,w nocy wypije ok300ml mleka wiec pielucha rano jest bardzo mokra.Moze podawac jej mleko zanim pojdzie spac,poczekac i sadzac na nocnik
,a nie dawac mleka do lozka kiedy czytam bajke
chyba troche jest zkolowana
musze dac na luz
dzkieki
Kuźwa kaluża pod nogami i mąż musiał ścierać to jakąś szmatą bo nikt z obsługi nie chciał. Potem suszylam wszystko w toalecie w suszarce. Mówie wam ... wstyd jak nic.