Po pierwsze to pomyliłam sie i zamiast nefrologicznej napisałam ze mam skierowanie do hepatologicznej poradni. Sorki. A tak pozatym to my wszystkie metody i nagrody, kary, motywacje i tłumaczenie i sposoby przerobilismy ale to wszystko nie działa. Alek od początku sierpnia chodzi bez pieluchy i na początku to była masakra bo sie zalewał zupełnie tak poprostu sikał w gacie i to baaardzo czesto a potem zaczął trzymać i tak popuszczać ale nie woła az zauważe albo naprawde juz nie moze wytrzymać i ma mokro. No i tak jest do dzis czyli długo, za długo chyba i nie widze poprawy. Czasem jest troche lepiej a czasem gorzej ale generalnie jak by tak było w przedszkolu to albo by ciągle chodził z mokrymi gaciami albo ktos musiałby go przebierac. Dlatego w przyszłym tygodniu rejestruje go w tej poradni i chce cos zadziałac a wtedy moze do wrzesnia jest szansa ze sie cos zmieni

powiedział ze mam z nim popracować jakbym, qrna nie robiła tego od pół roku
Jakoś nie było sytuacji od wtorku zeby Ali zasłużył na słoneczko choć jedno mu dałam na zachęte
Poprostu nic nie działa narazie!!! Dawaj znać na bierzącao jak tam u was sprawa. Powodzenia!