• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nocowanki

Sweet09

Początkująca w BB
Cześć. Co sądzicie o tym aby dzieci poniżej 10 prawie co tydzień zapraszał do siebie kolegów i koleżanki na cały weekend na spanie? I to raczej działa tylko w jedną stronę. Czy tak się czasy zmieniły, że to teraz takie normalne czy jak to u was wygląda jeśli macie dzieci w takim wieku?

reklama
Znajomi tak mają, że do ich dzieci co weekend wpada 1 czy 2 dzieci na spanie na cały weekend i moje dziecko myśli, że też tak będzie miało i stąd moje pytanie czy tak to teraz wygląda, że dzieci w takim wieku już mają takie życie towarzyskie?

Znajomi tak mają, że do ich dzieci co weekend wpada 1 czy 2 dzieci na spanie na cały weekend i moje dziecko myśli, że też tak będzie miało i stąd moje pytanie czy tak to teraz wygląda, że dzieci w takim wieku już mają takie życie towarzyskie?
Ale dziecko stawia Cię przed faktem dokonanym, że zaprosiło dziecko na mocowanie na weekend ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry