Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żeby pobrać aplikację musisz dołączyć do testów i pobrać wersję testową korzystając z aplikacji TestFlight : Link do: TestFlight Daj znać, czy Ci się udało.Ja w ogóle nie mogę pobrać nowej aplikacji na iPhone’a. Czy tylko ja mam taki problem?[emoji848]
Nad tym pracujemy. W ogóle w tej chwili przechodzenie między stronami, odświeżanie widoku etc nie działa tak, jak powinno. Zależy nam na tym, żeby najpierw rozwiązać problemy z wyświetlaniem postów i ogólnym działaniem aplikacji. Na pewno zanim udostępnimy wersję "gotową" dopracujemy wygodę używania apki w dłuższych wątkach, bo na razie źle to działa.Hej. W poprzedniej wersji duuuuuuzo lepsze było to, ze jak się wychodziło z apki to po ponownym wejściu w wątek wchodziło się na ostatnia przeczytana wiaosmsc. Teraz po po wejściu w wątek wyświetla się jego poczatek i trzeba szukać miejsca gdzie skończyło się czytać, pisać. Tamta wersja pod tym względem buła lepsza
W jaki sposób można zaktualizować aplikację?