Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Czyli juz od 4 dc możecie działać. Nie czekajcie na dzien owulacji bo to bez sensu.Zazwyczaj cykle mam 28/29 dniowe, kupiłam testy bo poprzedni był tylko 24 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli juz od 4 dc możecie działać. Nie czekajcie na dzien owulacji bo to bez sensu.Zazwyczaj cykle mam 28/29 dniowe, kupiłam testy bo poprzedni był tylko 24 dni
Nie czekamyCzyli juz od 4 dc możecie działać. Nie czekajcie na dzien owulacji bo to bez sensu.
Tak może być nawet kilka dni. Jednej kobiecie pozytywne testy będą wychodzić 7 dni a drugiej np mi tylko jeden dzień pokazuje pik LH później testy są negatywne.dziewczyny ja juz nie rozumiem tych testow, dzisiaj z ciekawosci zrobilam kolejny i kreska jest nadal `gruba tak samo i ciemna jak druga.. a dwa dni temu wynik wychodzil taki sam, czy test moze byc pozytywny po owulacji?
Oki dziękuję to by duzo wyjasnilo, bo jak czytam tutaj wpisy na forum to dziewczyny czesto sie ciesza z tej jednej kreski w miesiacu wiec nie sadzilam ze u mnie bedzie juz kilka dni z rzedu ciemna ciagleTak może być nawet kilka dni. Jednej kobiecie pozytywne testy będą wychodzić 7 dni a drugiej np mi tylko jeden dzień pokazuje pik LH później testy są negatywne.
A masz pcos? Jeśli tak to testy owu mogą wychodzić cały czas pozytywne albo cały czas negatywne.Oki dziękuję to by duzo wyjasnilo, bo jak czytam tutaj wpisy na forum to dziewczyny czesto sie ciesza z tej jednej kreski w miesiacu wiec nie sadzilam ze u mnie bedzie juz kilka dni z rzedu ciemna ciagle![]()