Goodka
Moderator
nooo zazdroszczę, są takie dzieci aniołyBoże kochany, to są takie dzieci? Zazdroszczę na prawdę, zazdroszczę. Ja mam wrażenie, ze gen hałas i chaos z moim synem to nigdy się nie skończy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nooo zazdroszczę, są takie dzieci aniołyBoże kochany, to są takie dzieci? Zazdroszczę na prawdę, zazdroszczę. Ja mam wrażenie, ze gen hałas i chaos z moim synem to nigdy się nie skończy.
wybacz, ale chyba właśnie na tym polega posiadanie dziecka niezależnie od tego czy płacze czy nie?Przyznam się bez biciaze mimo tego ze nie płacze to nosze kołysze dziukam
![]()
No tak , tylko Że On je i śpiwybacz, ale chyba właśnie na tym polega posiadanie dziecka niezależnie od tego czy płacze czy nie?
To niczego nie zmienia. Też nosiłam syna, kołysałam i tuliłam jak spał i nie ma w tym nic dziwnego. Przecież trzeba mu okazywać miłość w jakiś sposób.No tak , tylko Że On je i śpi