reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Ja tych "doroslych" jogurtow nie daje, serka tez jeszcze nie ( jakos nie mam zaufania), za to daje te jogurty dla dzieci ze sloiczkow, w naszym przypadku najczesciej HIPP, bo tym dzieciecym jestem w stanie zaufac....

reklama
No ewentualnie właśnie te słoiczkowe jogurty.:tak:;-) Ale niestety mnie nie stać codziennie 5 zł wydać na podwieczorek dodatkowo. I jak kiedyś kupiłam w promocji 2+1 gratis 3 zestawy to wcale nie chciała mi tego jeść. Dlatego ma Danio. I też nie twierdzę że to jest wspaniałe ale cóż... Coś musi jeść, a że problemów brzuszkowych raczej nie mamy to jemy... ;-)

A ja daje narazie tylko serki te male dla dzieci...Nie naje sie, ale chociaz posmakuje. A jogurt to chyba faktycznie najlepiej naturalny mieszac z owocami i nawet ewentualnie doslodzic, to i tak mniej chemii bedzie niz w tych gotowych.
A te jogurty dla doroslych to ja nawet lubie, ale nie te odtluszczone i bezcukrowe bo sa naprawde ohydne w smaku...
Jutrzenka a co Ty tak tylko srodek chlebka dla Kubusia?;-) Ze skorka dawaj, bo jak bedzie starszy to bedzie na skotke wybrzydzal, a to przeciez najsmaczniejsze w chlebie:-D

Aha, jak ktos chce koniecznie mleczny deserek to proponuje ugotowac bardzo gesta kasze manna (az lycha stoi) + ciut maselka mozna dodac; troche cukru i cynamonu (tak ja z R uwielbiamy), albo owoce i do lodowki az stezeje porzadnie:) mniam

Ostatnia edycja:
Zgadza sie, ze ceny tych dzieciecych przysmakow to w Polsce sa niedorzeczne....:tak::tak::tak: Ja place w UK juz w przeliczeniu ok 2 zl za sloiczek jogurtu Hippa, a w Polsce..? Wszyscy wiemy....niestety....4-5 zl. Takze dobrze Cie rozumiem Paula....:tak:
A ja serkow nie dawalam, z prostej przyczyny- nie ma tu w UK.... nawet nie wiem czemu....:eek: Tzn w Polskim sklepie chyba widzialam, ale w sumie rzadko tam bywam...

te misiowe jogurciki to czteropak. koszt ok. 8 zł więc wychodzi po 2 zł za pojemniczek a są spore :tak:
te słoiczkowe są droższe ale większy wybór smakowy ;-)

ja próbowałam dawac kubie Kubusie bo myslałam że juz chyba nie ma znaczenia a on dostał takiej wysypki na plecach po tygodniu że odstawiłam a niby bez konserwantów i cukru ta pewnie

Paula a czemu 5 zeta dziennie :szok::szok:, u mnie te owoce z jogurtem Gerbera po 2,5 a te np owoce i mleko z bobovity to ok 3-3,5

Ja daje Danio od kilki dni bo Kuba jest wybredny i ciezko go karmic a Danio wcina cale.

Ale kupuje tez Gerbera jogurty albo owoce i mleko

A i wreszcie udalo mi sie kupic misiowy jogurcik, do tej pory nie widzialam w zadnym sklepie a teraz jest w rossmanie :tak:

Grzechotka my też dajemy Kubusie, na szczęście nic po nich się u Młodego nie dzieje. W tym kraju nawet nie ma porządnych soczków dla dzieci :baffled: Jest tylko kilka do wyboru.

reklama
Do góry